ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πιθανή συνεργασία για Sony - Toshiba

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 15:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πιθανή συνεργασία για Sony - Toshiba
Facebook Twitter Whatsapp
Το ρεπορτάζ από την Ιαπωνία κάνει λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στη Sony και την Toshiba, με τους δύο κολοσσούς να καλοβλέπουν την από κοινού κατασκευή οθονών για tablets και smartphones. Τα ΜΜΕ λένε ότι η κοινοπραξία θα κατασκευάζει οθόνες OLED επί ιαπωνικού εδάφους.
Το ρεπορτάζ από την Ιαπωνία κάνει λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στη Sony και την Toshiba, με τους δύο κολοσσούς να καλοβλέπουν την από κοινού κατασκευή οθονών για tablets και smartphones. Τα ΜΜΕ λένε ότι η κοινοπραξία θα κατασκευάζει οθόνες OLED επί ιαπωνικού εδάφους. Αυτή τη στιγμή η Samsung είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής OLED displays κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη Sony, η οποία βιάστηκε να μπει στην αγορά των OLED με την 11-ιντση XEL-1, αλλά έκτοτε δεν έχει να επιδείξει σπουδαία πράγματα.

 Η έκρηξη στην αγορά των tablets και των smartphones τον τελευταίο καιρό έχει αυξήσει τις ανάγκες σε hardware, αλλά για την ώρα η βασική επιλογή των κατασκευαστών είναι οι LCD οθόνες. Η Samsung δεν επαρκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες σε OLED και προφανώς η Sony και η Toshiba βλέπουν πεδίον δόξης λαμπρόν για να δημιουργήσουν μια κοινή μονάδα που θα κατασκευάζει τέτοια panels.


Πηγή: inews.gr