ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Facebook ετοιμάζει εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών για το iPhone

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 17:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To Facebook ετοιμάζει εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών για το iPhone
Facebook Twitter Whatsapp
Σύμφωνα με εικόνες και έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το TechCrunch, το Facebook φαίνεται πως ετοιμάζει εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών για iPhone.
Σύμφωνα με εικόνες και έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το TechCrunch, το Facebook φαίνεται πως ετοιμάζει εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών για iPhone. Η εφαρμογή φημολογείται ότι φέρει την κωδική ονομασία «Hovertown» ή «WithPeople» και ο συντάκτης του δημοσιεύματος θεωρεί πως θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που έχουμε ήδη συναντήσει σε άλλες αντίστοιχες δημοφιλείς εφαρμογές όπως είναι το Ιnstagram, το Path και το Color.


Το κατά πόσο η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει ως αυτόνομο App ή θα έρθει ενσωματωμένη στην επίσημη εφαρμογή του Facebook (ή και τα δύο) είναι κάτι που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί με σιγουριά.

Αν πάντως συνυπολογίσουμε την πρόσφατη δυνατότητα διαμοιρασμού εικόνων που εγκαινίασε το Twitter, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε πόσο σημαντική θεωρούν τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα την δραστηριοποίηση στον συγκεκριμένο τομέα– σε έναν χώρο όπου τον δρόμο άνοιξε πριν από μερικούς μόνο μήνες το Instagram.