ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H εφαρμογή του Facebook για iPad είναι γεγονός!

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 11:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H εφαρμογή του Facebook για iPad είναι γεγονός!
Facebook Twitter Whatsapp
Επιτέλους η εφαρμογή που όλοι περιμέναμε θα είναι σε λίγο πραγματικότητα. Σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας, όσοι χρησιμοποιούμε iPad φυσικά, την πρώτη εφαρμογή του Facebook για iPad.
Επιτέλους η εφαρμογή που όλοι περιμέναμε θα είναι σε λίγο πραγματικότητα. Σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας, όσοι χρησιμοποιούμε iPad φυσικά, την πρώτη εφαρμογή του Facebook για iPad. Περίπου τρία χρόνια μετά την πρώτη εφαρμογή Facebook που εμφανίστηκε για συσκευές iPhone, τον Ιούλιο του 2008, η εταιρεία κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη έκδοση της διασημότερης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης για tablets.

Εκπρόσωποι της ερευνητικής ομάδας δηλώνουν ότι αυτή τη στιγμή η εφαρμογή βρίσκεται σε τελικό στάδιο και για την ακρίβεια απομένουν ορισμένοι τελικοί έλεγχοι μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως και να διατεθεί στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση στην εφημερίδα The New York Times, ανώνυμες πηγές που δοκίμασαν τη νέα εφαρμογή στο εργαστήριο δήλωσαν ότι πρόκειται για καταπληκτική δουλειά ακριβώς στα μέτρα και τις απαιτήσεις των χρηστών του iPad.


Πηγή: secnews.gr