ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έτοιμος ο Firefox 5

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 13:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
 Έτοιμος ο Firefox 5
Facebook Twitter Whatsapp
Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στον Firefox 3.6 και τον Firefox 4 ήταν πολύ μεγάλο κι απ' ό,τι φαίνεται η Mozilla δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ξανά το κοινό της χωρίς νέο browser για πολύ καιρό. Ο Firefox 5 είναι ήδη έτοιμος και πρόκειται να διατεθεί σύντομα.
Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στον Firefox 3.6 και τον Firefox 4 ήταν πολύ μεγάλο κι απ' ό,τι φαίνεται η Mozilla δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ξανά το κοινό της χωρίς νέο browser για πολύ καιρό. Ο Firefox 5 είναι ήδη έτοιμος και πρόκειται να διατεθεί σύντομα. Η πέμπτη έκδοση του browser εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες στο FTP listing της Mozilla, κάτι που σημαίνει ότι δε θα αργήσει να εμφανιστεί και στην επίσημη download page. Ο Firefox 5 υποστηρίζει CSS animation, ενώ περιλαμβάνει αρκετές μικροαλλαγές στο interface. Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές από τον Firefox 4.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχουμε νέα έκδοση του Firefox κάθε λίγους μήνες, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Chrome της Google.

Πηγή: inews.gr