ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φήμες για πώληση του Myspace

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 11:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φήμες για πώληση του Myspace
Facebook Twitter Whatsapp
To MySpace έχει χάσει εδώ και καιρό τη μάχη απέναντι στο Facebook σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Πολλοί, πλέον, μιλούν ανοικτά για ραγδαίες εξελίξεις και μάλιστα πολύ σύντομα.
To MySpace έχει χάσει εδώ και καιρό τη μάχη απέναντι στο Facebook σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Πολλοί, πλέον, μιλούν ανοικτά για ραγδαίες εξελίξεις και μάλιστα πολύ σύντομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοίκηση του MySpace ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού. Αυτή τη στιγμή, το MySpace απασχολεί περίπου 400 άτομα και το ρεπορτάζ λέει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρίσκονται στην εταιρεία μόλις 100 εργαζόμενοι.

Η φήμη αυτή αναζωπύρωσε τη συζήτηση για πώληση του MySpace. Η News Corporation φέρεται να αναζητά αγοραστή, με την Activision να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της υπηρεσίας. Βέβαια, η τιμή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρεται να έχει ορίσει η News Corp είναι πολύ υψηλή για τη σημερινή κατάσταση του MySpace και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση.

Εδώ και αρκετούς μήνες, παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι όλα θα έχουν λήξει μέχρι το τέλος του 2011. Το τι θα γίνει τελικά δε μπορεί να το προβλέψει κανείς και δε θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η οριστική παύση λειτουργίας του MySpace.

Πηγή: pcmagazine