ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου BlackBerry Touch Monza

Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2011, 12:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου BlackBerry Touch Monza
Facebook Twitter Whatsapp
H GSM έκδοση του Blackberry Touch Monaco, το Monza, εθεάθη για πρώτη φορά στην χώρα μας. Οι άνθρωποι του GreekBerry κατάφεραν να δώσουν στο διαδίκτυο πρώτοι φωτογραφίες του νέου μοντέλου, χωρίς όμως να έχουμε κάποιες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
H GSM έκδοση του Blackberry Touch Monaco, το Monza, εθεάθη για πρώτη φορά στην χώρα μας. Οι άνθρωποι του GreekBerry κατάφεραν να δώσουν στο διαδίκτυο πρώτοι φωτογραφίες του νέου μοντέλου, χωρίς όμως να έχουμε κάποιες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το BlackBerry 9860 Touch Monza είναι η GSM έκδοση του CDMA smartphone της εταιρίας 9850 Touch Monaco. Για την συσκευή δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι διαθέτει το λειτουργικό σύστημα BlackBerry OS 7. Πιστεύεται όμως πως η συσκευή διαθέτει έναν επεξεργαστή στα 1,2 GHz, οθόνη 3,7 ιντσών ανάλυσης WVGA ( 800x480 pixels) και κάμερα με αισθητήρα των 5 Megapixel με δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 720p.

Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρίας, το BlackBerry Touch Monza θα κυκλοφορήσει το τρίτο τετράμηνο του έτους, και η παρουσίασή του ίσως γίνει μερικές μέρες πριν.


Πηγή: inews.gr