ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βραβεία σχεδιασμού για την HTC

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2011, 19:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βραβεία σχεδιασμού για την HTC
Facebook Twitter Whatsapp
Τη βράβευσή της από τρεις διαφορετικούς διεθνείς οργανισμούς για την υπεροχή της στον τομέα του σχεδιασμού, ανακοίνωσε πρόσφατα η HTC.
Τη βράβευσή της από τρεις διαφορετικούς διεθνείς οργανισμούς για την υπεροχή της στον τομέα του σχεδιασμού, ανακοίνωσε πρόσφατα η HTC. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε πρόσφατα από την IDEA, αλλά και λίγο νωρίτερα από τις Red Dot και IDA.

Η HTC συγκέντρωσε τέσσερα κορυφαία βραβεία στην International Design Excellence Awards (IDEA) 2011, γνωστή και ως έκθεση απονομής των «Όσκαρ Σχεδιασμού», με χορηγούς το περιοδικό Fast Company και την κοινότητα βιομηχανικής σχεδίασης της Αμερικής, για τις συσκευές που εντάσσονται στην κατηγορία «communications tools». Το HTC Droid Incredible κέρδισε ένα χρυσό βραβείο, το HTC Evo 4G αναγνωρίστηκε με ένα αργυρό βραβείο και το HTC Legend έλαβε ένα χάλκινο βραβείο. Επιπλέον, το HTC Aria ήταν φιναλίστ στην κατηγορία «communications tools».

Τον Μάρτιο του 2011 η HTC κέρδισε συνολικά τρία βραβεία από τη red dot. Στο EVO 4G δόθηκε το βραβείο καλύτερης σχεδίασης προϊόντος: Το βραβείο «red dot:best of the best», ως επιβράβευση της πρωτοποριακής σχεδίασης του. Επιπλέον, τα HTC Legend και HTC Aria κέρδισαν από ένα βραβείο red dot, τη σφραγίδα ποιότητας που απονέμεται σε συσκευές με υψηλή σχεδιαστική ποιότητα που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Επίσης, τον Μάιο του 2011, το IDA, ένα τετραετές πρόγραμμα βράβευσης που τιμά την έξυπνη και βιώσιμη σχεδίαση, αναγνώρισε τον υπεροχή στο σχεδιασμό της HTC, βραβεύοντας το HTC Legend με χρυσό στα βραβεία IDA του 2011.


Πηγή: inews.gr