ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung αναμένει την πώληση 300 εκατομμυρίων συσκευών το 2011

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2011, 17:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Samsung αναμένει την πώληση 300 εκατομμυρίων συσκευών το 2011
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Shin Jong-kyun, πρόεδρος των επικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας και ψηφιακής απεικόνισης της Samsung, σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ένα πρακτορείο ειδήσεων στην Ν. Κορέα, αναφέρθηκε στα σχέδια της εταιρείας για το 2011.
Ο Shin Jong-kyun, πρόεδρος των επικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας και ψηφιακής απεικόνισης της Samsung, σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ένα πρακτορείο ειδήσεων στην Ν. Κορέα, αναφέρθηκε στα σχέδια της εταιρείας για το 2011. Συγκεκριμένα η εταιρεία σκοπεύει και αναμένει να ξεπεράσει τις πωλήσεις του τελευταίου έτους, οι οποίες ανήλθαν σε 25 εκατομμύρια smartphones από 280 εκατομμύρια συσκευές που πωλήθηκαν συνολικά και να φτάσει τα 60 εκατομμύρια smartphones με συνολικές πωλήσεις συσκευών 300 εκατομμυρίων. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί περί τα 1 εκατομμύριο συσκευές ημερησίως.

Η αύξηση που αναμένει η Samsung είναι αρκετά τολμηρή, αλλά φαίνεται να υποστηρίζεται από την σημερινή επιτυχία του Galaxy S II, το οποίο τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ν. Κορέα, Ιαπωνία, Ευρώπη αλλά και σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Επίσης η εταιρεία σκοπεύει να προωθήσει ακόμα περισσότερο το αξιοσημείωτο λειτουργικό της εταιρείας - Bada - τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση IFA που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, ενώ ταυτοχρόνως βρίσκεται σε συνομιλίες με την Microsoft για την κατασκευή μιας συσκευής παραπλήσιας του Galaxy S II, η οποία θα τρέχει Windows Phone 7.

Τέλος, η εταιρεία φαίνεται να αποκαλύπτει ακόμα μια συσκευή η οποία θα προστεθεί στην σειρά Galaxy, με ονομασία Galaxy Q και οθόνη 5.3 ιντσών.