ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κλείνουν τα μη εξουσιοδοτημένα Apple Stores στην Κίνα

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2011, 15:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κλείνουν τα μη εξουσιοδοτημένα Apple Stores στην Κίνα
Facebook Twitter Whatsapp
Πριν από λίγες ημέρες, ένα ζευγάρι Αμερικανών τουριστών βρισκόταν στην πόλη Kunming στη νοτιοδυτική Κίνα, όταν την προσοχή τους τράβηξε ένα Apple Store. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για άλλο ένα θαύμα των κινεζικών αντιγραφών.
Πριν από λίγες ημέρες, ένα ζευγάρι Αμερικανών τουριστών βρισκόταν στην πόλη Kunming στη νοτιοδυτική Κίνα, όταν την προσοχή τους τράβηξε ένα Apple Store. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για άλλο ένα θαύμα των κινεζικών αντιγραφών. Το θέμα προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας από όλο τον κόσμο, γεγονός που υποχρέωσε τις τοπικές αρχές να εξετάσουν την υπόθεση. Όπως φαίνεται, στην περιοχή υπάρχουν πέντε καταστήματα της Apple, αλλά κανένα δεν έχει άδεια από την εταιρεία. Συνολικά, η Apple έχει τέσσερα καταστήματα σε όλη την Κίνα, κανένα όμως στην πόλη Kunming. Θα περίμενε κανείς να κλείσουν και τα πέντε καταστήματα στην περιοχή, όμως οι αρχές έδωσαν εντολή να κλείσουν μόνο δύο κι αυτό γιατί δεν έχουν επαγγελματική άδεια.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι υπάλληλοι στα fake Apple Stores νομίζουν ότι είναι πράγματι υπάλληλοι της Apple!
Πηγή: e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr