ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ρεκόρ downloads για το Mac OS X Lion

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2011, 16:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρεκόρ downloads για το Mac OS X Lion
Facebook Twitter Whatsapp
Χρειάστηκε μία μόλις ημέρα το Mac OS X Lion για να πουλήσει 1 εκατομμύριο αντίγραφα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple.
Χρειάστηκε μία μόλις ημέρα το Mac OS X Lion για να πουλήσει 1 εκατομμύριο αντίγραφα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple.
Το Lion αποτελεί την όγδοη κυκλοφορία του επαναστατικού OS X format και έχει γίνει το πλέον παραγωγικό λειτουργικό σύστημα στην ιστορία της Apple, τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας σε ανακοίνωση τύπου.

«Το Lion είχε εξαιρετική εκκίνηση, ενώ οι κριτικές των χρηστών και οι αντιδράσεις της βιομηχανίας είναι ενθουσιώδεις. Το Lion είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά, καθώς δεν περιέχει μόνο καινοτόμα χαρακτηριστικά αλλά είναι και εξαιρετικά εύκολο στους χρήστες να αναβαθμίσουν τα Mac τους στο καλύτερο OS που έχει ποτέ φτιαχτεί», τόνισε ο επικεφαλής του marketing, Phil Schiller.

Το ρεκόρ αυτό μπορεί να αποδοθεί σίγουρα στον νέο μηχανισμό download only και την αποκλειστική διάθεση του OS από τα Mac App Stores σε 123 χώρες.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να σπεύσουν στο κοντινότερο Apple Store για να αποκτήσουν έναν δίσκο, μιας και μπορούν να εγκαταστήσουν το λειτουργικό τους από την άνεση της καρέκλας τους.

Η τιμή των $29.99 βοήθησε στα σίγουρα. Το Lion που κυκλοφόρησε την προηγούμενη βδομάδα, περιλαμβάνει περισσότερα από 250 νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των multi touch gestures και native full-screen apps.

Στα highlights περιλαμβάνεται και το νέο χαρακτηριστικά Mission Control, το οποίο εμφανίζει όσα προγράμματα και εργασίες έχετε ανοιχτά στο Mac σας, και το Resume το οποίο θα αποθηκεύσει τις τελευταίες δραστηριότητές σας σε εφαρμογές ακόμα και όταν επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, ενώ το Versions θα κάνει backup τα έγγραφά σας κάθε φορά που αποθηκεύετε.

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr