ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Status... εγκυμοσύνης στο Facebook!

Δημοσίευση 4 Αυγούστου 2011, 12:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Status... εγκυμοσύνης στο Facebook!
Facebook Twitter Whatsapp
Το Facebook προσέθεσε επιλογή για τους γονείς που περιμένουν παιδί, ώστε να ενημερώνουν τα φιλικά πρόσωπα για τις εξελίξεις, μέσω ενός νέου status update.
Το Facebook προσέθεσε επιλογή για τους γονείς που περιμένουν παιδί, ώστε να ενημερώνουν τα φιλικά πρόσωπα για τις εξελίξεις, μέσω ενός νέου status update. Το update «Expected: Child» μπορεί να προστεθεί στο προφίλ μέσω της καρτέλας «Φίλοι και οικογένεια», που θα βρείτε στο πεδίο Επεξεργασία προφίλ.
Οι μελλοντικοί γονείς θα μπορούν εξάλλου να προσθέσουν την αναμενόμενη ημερομηνία γέννησης αλλά και το πώς σκοπεύουν να ονομάσουν το νεογέννητο.

Το αγέννητο μωρό εμφανίζεται τότε στο προφίλ του χρήστη, δίπλα στους υπόλοιπους καθορισμένους φίλους και οικογενειακά μέλη στο Facebook.

Αν και αποτελεί έναν νέο τρόπο για τα ζευγάρια που περιμένουν παιδί να μοιράζονται τα ευχάριστα νέα με άτομα που δεν γνωρίζουν τόσο καλά για να τα πληροφορήσουν δια ζώσης, εντούτοις, ανακύπτουν κάποια προβλήματα.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τη νέα ρύθμιση του Facebook, αφού αναρωτιούνται τι θα συμβεί στην περίπτωση που εγκυμοσύνη δεν πάει καλά και προκύψει για παράδειγμα, αποβολή...

Προσθέστε στα παραπάνω και το γεγονός πως το μωρό θα είναι πλέον στο Facebook προτού καν γεννηθεί (δεν τίθεται καν θέμα συμφωνίας του) και καταλαβαίνετε πως προκύπτουν ενδιαφέροντα θέματα από πλευράς ηθικής που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.


ΠΗΓΗ: pcw.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr