ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google+: Tα ρεκόρ συνεχίζονται

Δημοσίευση 4 Αυγούστου 2011, 16:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Google+: Tα ρεκόρ συνεχίζονται
Facebook Twitter Whatsapp
Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάει το Google+, καθώς (όπως αναμενόταν) η βάση του πλέον μετράει περισσότερους από 25 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι «αποκτήθηκαν» σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός μήνα (έως 24 Ιουλίου).
Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάει το Google+, καθώς (όπως αναμενόταν) η βάση του πλέον μετράει περισσότερους από 25 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι «αποκτήθηκαν» σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός μήνα (έως 24 Ιουλίου). Σε αντιπαραβολή, το Facebook για να αγγίξει το συγκεκριμένο αριθμό χρηστών χρειάστηκε περίπου τρία χρόνια (βέβαια, η χρήση του Facebook αρχικά περιοριζόταν στους φοιτητές αμερικάνικων πανεπιστημίων), ενώ το Twitter 30 μήνες.

Σύμφωνα με την ComScore, που ανακοίνωσε το παραπάνω νούμερο για το Google+, οι χρήστες του social network της Google, που προέρχονται από τις ΗΠΑ αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι κάτοικοι της Ινδίας με 3,6 εκατομμύρια. Ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτουν από περίπου ένα εκατομμύριο μοναδικούς χρήστες, η Γερμανία περισσότερους από 920.000, η Βραζιλία 780.000, ενώ Γαλλία και Ταϊβάν ακολουθούν με περίπου 500.000.


Πηγή: inews.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr