ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αρχίζει η ανάπτυξη των Windows Phone 8

Δημοσίευση 18 Αυγούστου 2011, 11:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αρχίζει η ανάπτυξη των Windows Phone 8
Facebook Twitter Whatsapp
Η ειδησεογραφία σχετικά με τα Windows Phone έχει επικεντρωθεί αυτό τον καιρό γύρω από το update με την κωδική ονομασία Mango, ωστόσο η Microsoft έχει ήδη αρχίσει να υλοποιεί τα σχέδιά της για το μέλλον. Η ανάπτυξη των Windows Phone 8 βρίσκεται προ των πυλών.
Η ειδησεογραφία σχετικά με τα Windows Phone έχει επικεντρωθεί αυτό τον καιρό γύρω από το update με την κωδική ονομασία Mango, ωστόσο η Microsoft έχει ήδη αρχίσει να υλοποιεί τα σχέδιά της για το μέλλον. Η ανάπτυξη των Windows Phone 8 βρίσκεται προ των πυλών. Η Microsoft ανάρτησε αυτές τις ημέρες μια αγγελία, μέσω της οποίας αναζητά στελέχη που θα εργαστούν για την ανάπτυξη των Windows Phone 8. Το ότι απευθύνεται στην ευρύτερη αγορά σημαίνει ότι είναι ανοικτή σε νέες ιδέες για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού για smartphones κι αυτό έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Τα WP8 έχουν αυτή τη στιγμή την κωδική ονομασία Apollo και φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2012. Μέχρι τότε, πάντως, το ενδιαφέρον στρέφεται στη διάδοση του Mango των WP7, καθώς επίσης και στο επόμενο update με την κωδική ονομασία Tango.ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr