ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χαμηλότερη τιμή για το PlayStation 3

Δημοσίευση 18 Αυγούστου 2011, 18:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χαμηλότερη τιμή για το PlayStation 3
Facebook Twitter Whatsapp
Όπως ήταν αναμενόμενο εδώ και αρκετό καιρό, η Sony προχώρησε σε μια γενναία μείωση της τιμής του PlayStation 3. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν στο πλαίσιο της έκθεσης Gamescom 2011 και τίθεται άμεσα σε ισχύ.
Όπως ήταν αναμενόμενο εδώ και αρκετό καιρό, η Sony προχώρησε σε μια γενναία μείωση της τιμής του PlayStation 3. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν στο πλαίσιο της έκθεσης Gamescom 2011 και τίθεται άμεσα σε ισχύ. Το μοντέλο των 160GB πωλείται πλέον στην τιμή των 249 ευρώ, δηλαδή 50 ευρώ κάτω από την τιμή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Παράλληλα, η Sony έκοψε 50 ευρώ και από το μοντέλο των 320GB, το οποίο πωλείται πλέον έναντι 299 ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι η φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Nintendo έχει μειώσει την τιμή του Wii από το Μάιο και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει και η Microsoft σε μείωση της τιμής του Xbox 360. Η λογική λέει ότι η Microsoft θα ρίξει έστω και λίγο την τιμή της κονσόλας της, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε η μειωμένη τιμή του PS3.


ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr