ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Πέφτει» το iCloud στις 22 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 17:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Πέφτει» το iCloud στις 22 Σεπτεμβρίου
Facebook Twitter Whatsapp
Προς επανεκκίνηση του server του iCloud στις 22 Σεπτεμβρίου προσανατολίζεται η Apple, η οποία το ανακοίνωσε σε όλους τους προγραμματιστές. Αυτό μπορεί να είναι ένα ακόμα στοιχείο για την πολυπόθητη κυκλοφορία του iOS 5.
Προς επανεκκίνηση του server του iCloud στις 22 Σεπτεμβρίου προσανατολίζεται η Apple, η οποία το ανακοίνωσε σε όλους τους προγραμματιστές. Αυτό μπορεί να είναι ένα ακόμα στοιχείο για την πολυπόθητη κυκλοφορία του iOS 5. Οι προγραμματιστές δεν θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας ή να επαναφέρουν ο,τιδήποτε για μία ολόκληρη ημέρα, ανάμεσα στις 9 π.μ. με 5 μ.μ. ώρα Ειρηνικού εκείνη την ημέρα.

Η ημερομηνία άλλωστε συμπίπτει με την φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 5 και πιθανότητα η εταιρεία να επιθυμεί οι προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την public έκδοση του iCloud μέχρι εκείνη την στιγμή.

Ολοένα και περισσότερο επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν την Apple να βρίσκεται σε αυστηρό χρονοδιάραμμα για την κυκλοφορία του iOS 5 και φυσικά του iPhone 5.

Ωστόσο η εταιρεία ενδεχομένως να χρειάζεται εγκρίσεις από τους διάφορους παρόχους για την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού στις 5 Οκτωβρίου και να διαθέσει και τη συσκευή το συντομότερο δύο μέρες μετά.
  


Πηγή: newsbeast.gr