ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όλα έτοιμα για την παρουσίαση του iPhone 5

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 12:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Όλα έτοιμα για την παρουσίαση του iPhone 5
Facebook Twitter Whatsapp
Οι φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει το επόμενο iPhone στις 4 Οκτωβρίου είναι πολύ έντονες και όσο περνάνε οι μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου event.
Οι φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει το επόμενο iPhone στις 4 Οκτωβρίου είναι πολύ έντονες και όσο περνάνε οι μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου event. Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε μέχρι σήμερα, η παρουσίαση του νέου iPhone δε θα γίνει στο San Francisco. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 5 στις εγκαταστάσεις της στο Cupertino. Ουδείς γνωρίζει γιατί αλλάζει η παράδοση του San Francisco, ωστόσο οι περισσότεροι θεωρούν ότι η εταιρεία θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει το σύνθημα της ανανέωσης, έπειτα και από την παραίτηση του Steve Jobs.

Ακόμα και τώρα κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει τι ακριβώς θα παρουσιάσει η Apple. Το σενάριο των τελευταίων ημερών λέει ότι θα υπάρξει ένα και μοναδικό νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι απλά ένα βελτιωμένο iPhone 4. Πριν από λίγες ώρες, όμως, διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα αξεσουάρ του νέου iPhone, όπου γίνεται λόγος για δύο νέα μοντέλα. Μέχρι την εκδήλωση της Apple οι πληροφορίες αναμένεται να είναι πολλές και αντικρουόμενες.

Πηγή: pcnea