ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαθέσιμη η beta του Chrome 15

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 15:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαθέσιμη η beta του Chrome 15
Facebook Twitter Whatsapp
H Google κυκλοφόρησε την πρώτη beta του επερχόμενου Chrome 15, σε εκδόσεις για τα Windows, Linux και Mac OS X. Ανάμεσα στους νεωτερισμούς της είναι οι αλλαγές που έχει υποστεί το “New Tab”.
H Google κυκλοφόρησε την πρώτη beta του επερχόμενου Chrome 15, σε εκδόσεις για τα Windows, Linux και Mac OS X. Ανάμεσα στους νεωτερισμούς της είναι οι αλλαγές που έχει υποστεί το “New Tab”. Μέσω αυτή της σελίδας οι χρήστες του Chrome μπορούν να αποκτήσουν με ένα απλό τρόπο πρόσβαση στις πιο συχνά επισκεπτόμενες σελίδες του Web, apps ή bookmarks. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τον browser ώστε οι πληροφορίες του “New Tab” να εμφανίζονται και κατά την εκκίνηση του Chrome.

Ένας από τους μεγαλύτερους νεωτερισμούς που φέρνει η έκδοση beta (Chrome 15.0.874.24) είναι το JavaScript Fullscreen API, το οποίο είναι ενεργοποιημένο από default. Mέσω αυτού του API τα apps του Chrome μπορούν να εκτελεστούν σε πλήρη οθόνη, αλλά και να εγκατασταθούν από πιστοποιημένα sites χωρίς να είναι αναγκαία η άμεση πρόσβαση στο Chrome Web Store.

Ο Chrome 15.0.874.24 για τα Windows και Mac OS X και το Chrome Frame 15.0.874.21 για το Linux διατίθενται για download από το chromium.org.

Πηγή: secnews.gr