ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Google+ αποκτά και άλλα παιχνίδια

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2011, 11:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το Google+ αποκτά και άλλα παιχνίδια
Facebook Twitter Whatsapp
Έπειτα από τα Angry Birds, Bejeweled Blitz και Soduku Puzzles, ήρθε και η σειρά του δημοφιλέστατου CityVille να περάσει στην πλατφόρμα του Google+. Η Zynga ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του CityVille μέσα από το επίσημο blog της.
Έπειτα από τα Angry Birds, Bejeweled Blitz και Soduku Puzzles, ήρθε και η σειρά του δημοφιλέστατου CityVille να περάσει στην πλατφόρμα του Google+. Η Zynga ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του CityVille μέσα από το επίσημο blog της. Η Google έχει κάνει πολλά για να προσελκύσει τους παραγωγούς παιχνιδιών και λοιπών εφαρμογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρεώνει μόλις 5% στις εντός παιχνιδιών συναλλαγές, ενώ σε αντίθεση με το Facebook φιλοξενεί τα παιχνίδια σε δικούς της servers, κάτι που όπως φαίνεται έχει ως αποτέλεσμα γρηγορότερη απόκριση.

Το Google+ βγήκε από το στάδιο της κλειστής beta πριν από λίγες ημέρες και μένει να δούμε τώρα αν θα καταφέρει να απειλήσει το παντοδύναμο Facebook. Η υπηρεσία του Mark Zuckerberg ανακοινώνει συνεχώς αλλαγές τον τελευταίο καιρό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή: e-pcmag.gr