ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Disney θα κυκλοφορήσει παιχνίδι για το iPad

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 13:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Disney θα κυκλοφορήσει παιχνίδι για το iPad
Facebook Twitter Whatsapp
Το παιχνίδι θα είναι μοναδικό στο είδος τους μιας και για τον έλεγχο του θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτοκινητάκια τα οποία και θα τοποθετείς στην οθόνη της ταμπλέτας.
Το παιχνίδι θα είναι μοναδικό στο είδος τους μιας και για τον έλεγχο του θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτοκινητάκια τα οποία και θα τοποθετείς στην οθόνη της ταμπλέτας. Τα αυτοκίνητα/χειριστήρια θα έχουν τις μορφές των πρωταγωνιστών από την επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, Cars.

Το παιχνίδι λειτουργεί με εσάς να τοποθετείτε το αυτοκίνητο στο πλαίσιο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Όταν το αυτοκίνητο εντοπιστεί από την ταμπλέτα μπορείτε να ξεκίνησε τον αγώνα, χρησιμοποιώντας το ίδιο ως χειριστήριο.

Με την ολοκλήρωση των αποστολών ξεκλειδώνετε τα υπόλοιπα επίπεδα του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν υπάρχει έκδοση για πολλαπλούς παίκτες ακόμα, ωστόσο η Disney, εργάζεται πάνω σε αυτό και λογικά θα κυκλοφορήσει κάποια αναβάθμιση στο μέλλον.

Κάτι άλλο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το σε ποιες ηλικίες θα απευθύνεται το παιχνίδι, το οποίο σίγουρα θα το λατρέψουν. Όμως όπως και να ΄χει θα αφήνατε την ταμπλέτα σας στα χέρια ενός μικρού παιδιού νευριασμένου όταν έχανε σε μία πίστα;
ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr