ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πάνω από 2 εκάτ. πωλήσεις για το Galaxy Note!

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2012, 13:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πάνω από 2 εκάτ. πωλήσεις για το Galaxy Note!
Facebook Twitter Whatsapp
Όταν το Samsung Galaxy Note εγκαινίασε την κατηγορία των phablets, πολλοί θεώρησαν βέβαιο ότι δεν θα επιτύχει, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια αξιόλογη συσκευή με εξαιρετικές επιδόσεις.
Όταν το Samsung Galaxy Note εγκαινίασε την κατηγορία των phablets, πολλοί θεώρησαν βέβαιο ότι δεν θα επιτύχει, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια αξιόλογη συσκευή με εξαιρετικές επιδόσεις. Μετά από τέσσερις μήνες στην αγορά όμως, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 2 εκατ. παγκοσμίως, αποδεικνύοντας έτσι ότι υπάρχει χώρος στην αγορά για συσκευές 5.3'.

Δεν είναι σύμπτωση άλλωστε ότι και η LG μπήκε δυναμικά στην αγορά αυτή ούτε βέβαια οι φήμες για αντίστοιχη συσκευή και από τη Google. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ακόμη και η Panasonic επέλεξε να επανέλθει στο χώρο της κινητής τηλεφονίας με το Eluga Power γεγονός που δείχνει πόσο μεγάλο βάρος δίνει σε αυτή την κατηγορία.

Βέβαια, οι πωλήσεις του Galaxy Note ούτε καν πλησιάζουν αυτές του iPhone 4S ή έστω εκείνες Samsung Galaxy S II (ξεπέρασε τα 20 εκατ.). Αυτό είναι λογικό όμως αφού απευθύνεται σε σαφώς πιο ψαγμένους χρήστες με άλλες απαιτήσεις και όχι κοινό που απλώς παρασύρεται από μόδες.

Σε κάθε περίπτωση η Samsung υπολογίζει ότι θα φτάσει τα 10 εκατ. πωλήσεις μέχρι το τέλος του έτους!

Πηγή: proho.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr