ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εντυπωσιακό demo γραφικών για το PS3

Δημοσίευση 9 Μαρτίου 2012, 12:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εντυπωσιακό demo γραφικών για το PS3
Facebook Twitter Whatsapp
Το Heavy Rain είναι από τα πλέον γνωστά παιχνίδια του PS3 καθώς δεν χαρακτηρίζεται μόνο από κορυφαία γραφικά αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να προχωρήσει σε κάθε σκηνή. Τώρα η Quantic Dream, ο δημιουργός δηλαδή του  Heavy Rain, παρουσίασε ένα νέο demo για το PS3.
Το Heavy Rain είναι από τα πλέον γνωστά παιχνίδια του PS3 καθώς δεν χαρακτηρίζεται μόνο από κορυφαία γραφικά αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να προχωρήσει σε κάθε σκηνή. Τώρα η Quantic Dream, ο δημιουργός δηλαδή του  Heavy Rain, παρουσίασε ένα νέο demo για το PS3. Πρόκειται για ένα demo που με real-time γραφικά και όχι pre-rendered animation, στο οποίο τονίζονται ιδιαίτερα οι εκφράσεις του σώματος και του προσώπου, για το οποίο είχαν γίνει άλλωστε γνωστά τα γραφικά του Heavy Rain.

Μάλιστα το demo χαρακτηρίζεται και από ιδιαίτερα ενδιαφέρον σενάριο στο οποίο πρωταγωνιστή την Kara, ένα ρομπότ που ανακαλύπτει ότι έχει συναισθήματα.

Η Quantic Dream πάντως ενημέρωσε ότι το project δεν αποτελεί μέρος κάποιου μελλοντικού παιχνιδιού, αλλά ελπίζουμε ότι ίσως στο μέλλον θα αναθεωρήσει!


 

πηγή: proho.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr