ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ξεκινά έρευνα εναντίον της Google

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2012, 19:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ξεκινά έρευνα εναντίον της Google
Facebook Twitter Whatsapp
Στο στόχαστρο της αμερικανικής Επιτροπή Εμπορίου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Google με αφορμή την πρόσφατη πρακτική της να παρακάμπτει τις ρυθμίσεις ασφαλείας των χρηστών Safari και να παρακολουθεί τις κινήσεις τους στο Διαδίκτυο.
Στο στόχαστρο της αμερικανικής Επιτροπή Εμπορίου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Google με αφορμή την πρόσφατη πρακτική της να παρακάμπτει τις ρυθμίσεις ασφαλείας των χρηστών Safari και να παρακολουθεί τις κινήσεις τους στο Διαδίκτυο. Η επιτροπή εξετάζει το αν η πρακτική αυτή την οποία η Google διέκοψε μόλις έγινε γνωστή στο κοινό, αποτελεί παραβίαση προηγούμενου συμφωνητικού μεταξύ της Google και της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με αντίστοιχο θέμα ασφαλείας που προέκυψε το προηγούμενο έτος.

Το γεγονός μάλιστα επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία με ανακοίνωση της στην οποία αναφερόταν στην έναρξη των ερευνών. Σχολίασε επίσης ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές τονίζοντας βέβαια ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι το πρόβλημα έχει ήδη διορθωθεί.

πηγή: proho.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr