ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Και οι ουραγκοτάγκοι είναι Apple fanboys (βίντεο)

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2012, 15:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Και οι ουραγκοτάγκοι είναι Apple fanboys (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp
Αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο δημοφιλή είναι τα προϊόντα της Apple σκεφτείτε μόνο το εξής: τα χρησιμοποιούν ακόμη και ουραγκοτάγκοι.
Αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο δημοφιλή είναι τα προϊόντα της Apple σκεφτείτε μόνο το εξής: τα χρησιμοποιούν ακόμη και ουραγκοτάγκοι. Υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στο Μαϊάμι έδωσαν ένα iPad σε καθέναν από τους έξι ουραγκοτάγκους που βρίσκονται εκεί προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις τους. Βέβαια οι συσκευές δεν είχαν τυχαίες εφαρμογές αλλά μόνο μια που έχει αναπτυχθεί για άτομα με αυτισμό.

Προς έκπληξη όλων λοιπόν, οι τέσσερις από τους  έξι πιθήκους βρήκαν τα iPad ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και άρχισαν να τα χρησιμοποιούν καθημερινά. Οι μόνοι που δεν ασχολήθηκαν ήταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που μάλλον τα βρήκαν κάπως βαρετά. 

Η ιδέα για το πείραμα δόθηκε μετά από πρόταση ερευνητή που είχε δοκιμάσει τη χρήση του iPad από δελφίνια με αρκετή επιτυχία. Στόχος είναι να βελτιωθούν οι δυνατότητες επικοινωνίας με τα θηλαστικά αυτά.πηγή: proho.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις