ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στα σκαριά Windows 8 Tablets με επεξεργαστές Intel

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2012, 20:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στα σκαριά Windows 8 Tablets με επεξεργαστές Intel
Facebook Twitter Whatsapp
Όταν η Apple δημιούργησε το iPad ελάχιστοι είχαν συνειδητοποιήσει πόσο θα άλλαζε τον κόσμο των προσωπικών υπολογιστών. Κάποια χρόνια αργότερα οι προτάσεις είναι πραγματικά αμέτρητες και τώρα η Intel προσπαθεί να γεφυρώσεί το χάσμα μεταξύ tablets και laptops.
Όταν η Apple δημιούργησε το iPad ελάχιστοι είχαν συνειδητοποιήσει πόσο θα άλλαζε τον κόσμο των προσωπικών υπολογιστών. Κάποια χρόνια αργότερα οι προτάσεις είναι πραγματικά αμέτρητες και τώρα η Intel προσπαθεί να γεφυρώσεί το χάσμα μεταξύ tablets και laptops. Όπως μαθαίνουμε μέχρι τον Νοέμβριο θα διατεθούν στο εμπόριο περισσότερα από 12 διαφορετικά tablets της εταιρείας. Τα μισά τουλάχιστον από αυτά θα μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε laptop με την προσθήκη πληκτρολογίου.

Λέγεται μάλιστα ότι το λειτουργικό των tablet αυτών θα είναι τα Windows 8. Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη στο χώρο των φορητών συσκευών καθώς θα τις αποδεσμεύσει από τα mobile λειτουργικά όπως το Android και το Windows Phone.


Πηγή: proho.gr 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr