ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To facebook αλλάζει

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2012, 19:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To facebook αλλάζει
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα νέο εργαλείο προστέθηκε τις τελευταίες ώρες στο περιβάλλον του Facebook. Ο εκάστοτε χρήστης μπορεί πλέον να βάλει όποιες επαφές θέλει στην ομάδα των Στενών Φίλων (Close Friends), έτσι ώστε να βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους.  
Ένα νέο εργαλείο προστέθηκε τις τελευταίες ώρες στο περιβάλλον του Facebook. Ο εκάστοτε χρήστης μπορεί πλέον να βάλει όποιες επαφές θέλει στην ομάδα των Στενών Φίλων (Close Friends), έτσι ώστε να βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους.   Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια λίστα φίλων από αυτές που υπάρχουν στο Facebook εδώ και χρόνια. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο χρήστης λαμβάνει ειδοποίηση (notification) κάθε φορά που ένας Στενός Φίλος δημοσιεύει κάτι.  

Η σχετική λίστα υπάρχει στην αριστερή sidebar και ο χρήστης μπορεί να προσθέσει όσους θέλει. Για να διευκολύνει τη διαδικασία, το Facebook εμφανίζει ένα παράθυρο στον κάθε χρήστη και του προτείνει φίλους για τη λίστα των Close Friends.  

Όπως συμβαίνει συνήθως στο Facebook, θα δείτε πολλές άσχετες προτάσεις στα recommendations που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις προτιμήσεις σας.  

Πηγή: e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις