ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Κάμα Σούτρα σε 3D διάσταση… (φωτό)

Δημοσίευση 22 Απριλίου 2013, 10:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το Κάμα Σούτρα σε 3D διάσταση… (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp
Σε ψηφιακή διάσταση πάει η τεχνολογία το Κάμα Σούτρα, καθώς ειδικοί πήραν όλες τις στάσεις που περιγράφονται στον πιο ερωτικό οδηγό που έχει εκδοθεί ποτέ και τις μετέφεραν υπό τη μορφή application στα κινητά τηλέφωνα.
Σε ψηφιακή διάσταση πάει η τεχνολογία το Κάμα Σούτρα, καθώς ειδικοί πήραν όλες τις στάσεις που περιγράφονται στον πιο ερωτικό οδηγό που έχει εκδοθεί ποτέ και τις μετέφεραν υπό τη μορφή application στα κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, θα υπάρχει επεξήγηση κι επίδειξη της στάσης από 3D ολόγραμμα, ώστε να μην χάσει ο ενδιαφερόμενος οποιαδήποτε λεπτομέρεια της στάσης και της απόλαυσης που προέρχεται από αυτήν. Το application συνοδεύεται και από το ανάλογο βιβλίο, που περιλαμβάνει 69 εικονογραφημένες στάσεις, οι οποίες εικονογραφούνται σε 144 σελίδες και κυκλοφορεί στις 18 Ιουλίου 2013.

Σύμφωνα με το site της εταιρείας, αυτές οι 69 στάσεις που απεικονίζονται στο βιβλίο, περιλαμβάνονται και στο application και μπορούν να περιστραφούν κατά 360 μοίρες για μέγιστη απόλαυση. Το ολόγραμμα μπορεί να αλλάξει και χρώμα δέρματος ώστε να ανταποκριθεί στις επιλογές του αναγνώστη.