ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Sony παρουσίασε τις νέες τηλεοράσεις Bravia

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2013, 15:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Sony παρουσίασε τις νέες τηλεοράσεις Bravia
Facebook Twitter Whatsapp
Τα νέα μοντέλα των τηλεοράσεων Sony Bravia σειράς W ήρθαν στην Ελλάδα για να απογειώσουν την εμπειρία του Home Entertainment.
Τα νέα μοντέλα των τηλεοράσεων Sony Bravia σειράς W ήρθαν στην Ελλάδα για να απογειώσουν την εμπειρία του Home Entertainment.

Η νέα σειρά W παρουσιάστηκε στο Blank στο κτήριο των Urban Lofts στο Γκάζι, σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από την δουλειά της διάσημης bodypainter, Emma Hack, που έχει εξελίξει το body painting σε μια νέα μορφή τέχνης με τον συνδυασμό ζωγραφικής στο σώμα, σε καμβά, καθώς και φωτογραφίας.

Οι δυνατότητες των νέων τηλεοράσεων Sony Bravia αναδείχθηκαν μέσα από την ιδέα της ταύτισης του ανθρώπινου σώματος με ταπετσαρία, από χορεύτριες καλυμμένες με body painting, οι οποίες ξεγελούσαν την οπτική, καμουφλαρισμένες μπροστά από πολύχρωμες pop art ταπετσαρίες.

Τα έντονα χρώματα του human wallpaper, φαίνονταν το ίδιο ζωντανά και στις οθόνες των τηλεοράσεων Bravia, λόγω της αποκλειστικής τεχνολογίας της Sony, Triluminos Display, που αναπαράγει ένα μεγαλύτερο εύρος υπερρεαλιστικών χρωμάτων, τα οποία και αποδίδει με μεγαλύτερη πιστότητα.

Ταυτόχρονα, τα video που προβάλλονταν στις τηλεοράσεις, εντυπωσίασαν, λόγω του επεξεργαστή εικόνας X-Reality PRO που αναβαθμίζει τις εικόνες με εξαιρετικές λεπτομέρειες και του Motionflow XR, που προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην παρακολούθηση γρήγορων σκηνών δράσης, για να μπορείτε να ξεχωρίζετε ακόμα και τους χορευτές από ένα human wallpaper.

Όσο για τον ήχο, η αρχιτεκτονική ήχου Signal-to-Sound της Sony, αποκαθιστά και βελτιστοποιεί τα ηχητικά σήματα, ακόμα κι αν προέρχονται από το κινητό σας.

Όλες οι νέες τηλεοράσεις LED Sony Bravia της σειράς W, είναι εξοπλισμένες με Wi-Fi, NFC, One-touch mirroring, αλλά και τη νέα εύχρηστη εφαρμογή TV SideView, για να είστε πλήρως συνδεδεμένοι με την τηλεόραση και όλα τα αγαπημένα σας social networks, είτε χρησιμοποιείτε Android, είτε iOS.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν έναν νέο σχεδιασμό Sense of Quartz, με αρμονικά ισορροπημένες γεωμετρικές φόρμες και ένα κρυμμένο ηχείο, μήκους 1,2 μέτρων, πίσω από την οθόνη.