ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Λανσάρει υπηρεσία εντοπισμού για όλα τα πρόσφατα μοντέλα Xperia

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2013, 14:24 / Ανανεώθηκε 2 Αυγούστου 2013, 14:42
Λανσάρει υπηρεσία εντοπισμού για όλα τα πρόσφατα μοντέλα Xperia
Facebook Twitter Whatsapp

Η Sony ξεκίνησε να διαθέτει μία νέα υπηρεσία ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο, για όλους τους κατόχους των smartphones Xperia, μοντέλων 2012 και 2013, που βοηθά στο να βρουν τη συσκευή τους που έχουν χάσει ή έχει κλαπεί.
 

Η Sony ξεκίνησε να διαθέτει μία νέα υπηρεσία ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο, για όλους τους κατόχους των smartphones Xperia, μοντέλων 2012 και 2013, που βοηθά στο να βρουν τη συσκευή τους που έχουν χάσει ή έχει κλαπεί.

Η υπηρεσία ονομάζεται "my Xperia" και η ομώνυμη εφαρμογή θα εγκατασταθεί σε όλες τις προβλεπόμενες συσκευές τις επόμενες εβδομάδες, με τη Sony να τονίζει πως ο ακριβής χρόνος εξαρτάται το μοντέλο, τη χώρα και τον πάροχο.

Οι χρήστες θα λάβουν μία ειδοποίηση για να κατεβάσουν την εφαρμογή και όταν την εγκαταστήσουν θα πρέπει να την ενεργοποιήσουν στις ρυθμίσεις της συσκευής. Κατόπιν θα πρέπει να εγγραφούν στην υπηρεσία με το Google ID τους.

Εάν μία συσκευή χαθεί, ο κάτοχός της θα μπορέσει να συνδεθεί στο website της υπηρεσίας και να δει σε χάρτη που βρίσκεται, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενεργοποίησης ηχητικού συναγερμού, ακόμη και της οθόνης.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής που προσφέρει την απομακρυσμένη διαχείριση, ο κάτοχος μπορεί και να κλειδώσει τη συσκευή του και να στείλει γραπτό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα διαγραφής όλων των αποθηκευμένων δεδομένων στην εσωτερική μνήμη της συσκευής αλλά και στην SD card.

Πηγή: e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις