ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεύτερη ευκαιρία στα status updates των... βιαστικών

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2013, 01:01 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2013, 13:03
Δεύτερη ευκαιρία στα status updates των... βιαστικών
Facebook Twitter Whatsapp

Όσοι ποστάρατε όπως κάθε μέρα το status σας στο Facebook θα παρατηρήσατε ίσως μια μικρή προσθήκη που σας επιτρέπει να διορθώσετε τα… κακώς κείμενα, χωρίς να χάνετε τα likes και τα comments που βρίσονται κάτω από το post σας.

Όσοι ποστάρατε όπως κάθε μέρα το status σας στο Facebook θα παρατηρήσατε ίσως μια μικρή προσθήκη που σας επιτρέπει να διορθώσετε τα… κακώς κείμενα, χωρίς να χάνετε τα likes και τα comments που βρίσονται κάτω από το post σας.

Συγκεκριμένα, στο βελάκι που εμφανίζεται πάνω δεξιά από το post σας πλέον εμφανίζεται και η επιλογή Edit (Επεξεργασία) μεταξύ άλλων, επιτρέποντάς σας να επεξεργαστείτε τα status update σας ακόμα και αν τα έχετε δημοσιεύσει.

Η αλλαγή αυτή έχει ήδη ενσωματωθεί στην web και στην Android έκδοση του Facebook ενώ πολύ σύντομα θα συμβεί το ίδιο και με το την εφαρμογή σε iOS.

Η νέα προσθήκη είχε δρομολογηθεί καιρό αλλά υπήρχαν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την νέα λειτουργία καθώς θα μπορούσε κάποιος π.χ που έχει ποστάρει "Μου αρέσει ο Σάκης Ρουβάς" κι εσείς (λέμε τώρα) έχετε κάνει like από κάτω να το αλλάξει σε "Δεν μου αρέσει ο Σάκης Ρουβάς", με το like σας ωστόσο να παραμένει κανονικά κάτω από το post.

Σαν δικλείδα ασφαλείας για το παραπάνω υπάρχει το Show Edit History (Ιστορικό Eπεξεργασίας) ώστε να ξεμπροστιάζονται τέτοιες πλακίτσες που πιθανόν σας επιφυλάσσουν οι φίλοι σας. Επεξεργαστείτε λοιπόν… υπεύθυνα.

Πηγή: e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr