ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Yahoo: Ανανέωση της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2013, 14:02 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2013, 14:02
Yahoo: Ανανέωση της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Facebook Twitter Whatsapp

Η αμερικανική εταιρεία Yahoo προχώρησε στην ανανέωση της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για «έξυπνες» συσκευές, γιορτάζοντας έτσι τη συμπλήρωση 16 ετών από την έναρξη της υπηρεσίας.
 

Η αμερικανική εταιρεία Yahoo προχώρησε στην ανανέωση της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για «έξυπνες» συσκευές, γιορτάζοντας έτσι τη συμπλήρωση 16 ετών από την έναρξη της υπηρεσίας.

Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν ως φόντο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίας από το Flickr, την ιστοσελίδα ανταλλαγής φωτογραφικού υλικού που εξαγοράστηκε από τη Yahoo.

Επίσης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν αποθηκευτικό χώρο μεγέθους ενός terabyte για το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείου. Πρόκειται για ένα αστρονομικό νούμερο, γεγονός που επισήμανε και ο αντιπρόεδρος επικοινωνιών της Yahoo, Τζεφ Μπονφόρτε.

Όπως τόνισε, απαιτούνται περίπου 3.000 χρόνια προκειμένου ένας μέσος χρήστης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εξαντλήσει το ένα terabyte μνήμης.

Άλλες ενδιαφέρουσες «πινελιές» στο νέο λουκ του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Yahoo είναι η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στα εισερχόμενα μηνύματα καθώς επίσης και η άμεση επισύναψη φωτογραφιών σε μηνύματα που προορίζονται για αποστολή.

Ήδη, η ανανεωμένη εφαρμογή της Yahoo είναι διαθέσιμη σε λογισμικό iOS, Android και Windows 8.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr