ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συζητήσεις για τη βιογραφία του Steve Jobs

Δημοσίευση 2 Μαρτίου 2014, 13:44 / Ανανεώθηκε 2 Μαρτίου 2014, 13:44
Συζητήσεις για τη βιογραφία του Steve Jobs
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter ο David Fincher βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Sony για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς της βιογραφίας του Steve Jobs από τον Walter Isaacson.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter ο David Fincher βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Sony για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς της βιογραφίας του Steve Jobs από τον Walter Isaacson.

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Aaron Sorkin έχει παραδώσει το σενάριο της ταινίας, η οποία θα αποτελείται από τρεις σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο. 

Αυτές οι τρεις σκηνές θα λαμβάνουν χώρα στα παρασκήνια πριν την παρουσίαση του πρώτου Mac, του NeXT cube και του iPod αντίστοιχα με διάρκεια 30 λεπτά έκαστη.

Οι Aaron Sorkin και David Fincher έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν κατά τη δημιουργία της ταινίας The Social Network, η οποία βασιζόταν στη δημιουργία του Facebook. 

Το Social Network κέρδισε τρία βραβεία στα Academy Awards και ήταν υποψήφιο για πέντε περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων για αυτά της Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Σκηνοθέτη. Ο Fincher, βέβαια, είναι γνωστός και για άλλες ταινίες, όπως το Fight Club, Panic Room, The Girl With The Dragon Tattoo κτλπ.

Εάν ο Fincher δεχτεί τη θέση, τότε προχωράμε στο επόμενο στάδιο: την επιλογή ηθοποιών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει έγκυρες αναφορές για υποψήφιους και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε καν την εκτιμώμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.
 

Πηγή: macuser.gr