ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple: Έδωσε παραγγελία μαμούθ για το επερχόμενο iPhone 6

Δημοσίευση 23 Ιουλίου 2014, 08:34 / Ανανεώθηκε 23 Ιουλίου 2014, 08:34
Apple: Έδωσε παραγγελία μαμούθ για το επερχόμενο iPhone 6
Facebook Twitter Whatsapp

To hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το επερχόμενο iPhone 6 της Apple φαίνεται ότι κάνει την ίδια πολύ αισιόδοξη αν και η Samsung στο τελευταίο της διαφημιστικό spot προσπαθεί να μειώσει την «αξία» της μεγαλύτερης οθόνης που θα φέρει το νέο iPhone.

To hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το επερχόμενο iPhone 6 της Apple φαίνεται ότι κάνει την ίδια πολύ αισιόδοξη αν και η Samsung στο τελευταίο της διαφημιστικό spot προσπαθεί να μειώσει την «αξία» της μεγαλύτερης οθόνης που θα φέρει το νέο iPhone.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple έδωσε παραγγελία μαμούθ στους κατασκευαστές της η οποία είναι στα 70-80 εκατομμύρια συσκευές για την περίοδο των γιορτών.

Ενώ η Apple περιμένει να πουλήσει περισσότερα iPhone από ποτέ, οι πληροφορίες ωστόσο την θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την παραγωγή του μεγάλου iPhone 6 λόγω της νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί.

Ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες ότι Foxconn και Pegatron θα ξεκινήσουν την μαζική παραγωγή του 4.7 ιντσών μοντέλου τον επόμενο μήνα, ενώ η Hon Hai έχει αναλάβει αποκλειστικά την παραγωγή της 5.5 ιντσών έκδοσης που θα μπει στην παραγωγή τον Σεπτέμβριο. Πολύ πιθανό τελικά να μην δούμε τις δυο εκδόσεις να λανσάρονται ταυτόχρονα.

Επίσης, η Apple φέρεται να έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να είναι έτοιμοι για 120 εκατομμύρια συσκευές στην περίπτωση που υπάρξουν αποτυχίες λόγω της οθόνης.

Να σημειώσουμε ότι το οι αντίστοιχες παραγγελίες για τα iPhone 5s και iPhone 5c ήταν στα 50 με 60 εκατομμύρια, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η φετινή διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε τελικά από την Apple και κατά πόσο θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες της.

Πηγή: techblog.gr