ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκτύπωση βιβλίων on demand για συγγραφείς

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2014, 13:08 / Ανανεώθηκε 17 Νοεμβρίου 2014, 13:08
Εκτύπωση βιβλίων on demand για συγγραφείς
Facebook Twitter Whatsapp

Το λανσάρισμα της NOOK Press Print Service ανακοίνωσε την Κυριακή η ΝΟΟΚ Media LLC, θυγατρική της Barnes&Noble.

Το λανσάρισμα της NOOK Press Print Service ανακοίνωσε την Κυριακή η ΝΟΟΚ Media LLC, θυγατρική της Barnes&Noble. 

Πρόκειται για μία υπηρεσία που επιτρέπει σε συγγραφείς που λειτουργούν μέσω αυτοέκδοσης και επίδοξους συγγραφείς να εκτυπώσουν on demand τα δικά τους βιβλία, όπως τα επιθυμούν, σε «επαγγελματικά» επίπεδα ποιότητας.

Η νέα υπηρεσία, η οποία είναι διαθέσιμη στο nookpress.com, είναι διαθέσιμη στον καθένα, «από τον εδραιωμένο αυτοεκδιδόμενο συγγραφέα μέχρι τον πρωτάρη δημιουργό βιβλίων, που θέλει να δημιουργήσει ένα οικονομικό, προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις του, υψηλής ποιότητας έντυπο βιβλίο που παραδίδεται μέσα σε περίπου μια εβδομάδα», όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της.

Η υπηρεσία παρέχει σύμφωνα με τη naftemporiki.gr, στον χρήστη μια «ολοκληρωμένη do-it-yourself εμπειρία» για τη δημιουργία ενός hardcover ή paperback βιβλίου. 

Παρέχονται δυνατότητες για ασπρόμαυρη ή έγχρωμη εκτύπωση, επιλογές χαρτιού υψηλής ποιότητες, διάφορα μεγέθη και επεξεργασίες εξωφύλλου κ.α. 

Επίσης, με το NOOK Press Author Services οι συγγραφείς μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία πακέτων και «a la carte» υπηρεσιών για να λάβουν επαγγελματική βοήθεια πάνω στη δημιουργία του βιβλίου τους.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr