ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αλλάζουν τα δεδομένα στα ακτοπλοϊκά ταξίδια - Η νέα εφαρμογή Nisea είναι εδώ!

Δημοσίευση 6 Αυγούστου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 6 Αυγούστου 2019, 17:03
Αλλάζουν τα δεδομένα στα ακτοπλοϊκά ταξίδια - Η νέα εφαρμογή Nisea είναι εδώ!
Facebook Twitter Whatsapp

Το Νisea δημιουργήθηκε από την ανάγκη τριών νέων να εξελίξουν τον τρόπο που ταξιδεύουμε με τα πλοία και συνδυάζει 3 βασικές λειτουργικότητες

Εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το Νisea, ένα νέο application που καινοτομεί και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα για όσους από εμάς θα ταξιδέψουμε με πλοίο φέτος το καλοκαίρι. 

Το Νisea δημιουργήθηκε από την ανάγκη τριών νέων να εξελίξουν τον τρόπο που ταξιδεύουμε με τα πλοία και συνδυάζει 3 βασικές λειτουργικότητες: αγορά εισιτηρίων, real time πληροφορία για τα δρομολόγια  και αποθήκευση των εισιτηρίων μας

Έτσι λοιπόν, μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να κλείσουμε τόσο τα εισιτήρια μας, όσο και τα εισιτήρια της παρέας μας, αλλά και να πραγματοποιήσουμε ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίων για διαφορετικά δρομολόγια και από διαφορετικές εταιρίες. Μπορούμε επίσης να αποθηκεύσουμε τα εισιτήρια μας έτσι ώστε όταν έρθει η μέρα να ταξιδεύσουμε, να μην ταλαιπωρούμαστε με τις αναζητήσεις των confirmation mails.  

Το Nisea μάς δίνει ακόμα τη δυνατότητα μέσα από την live tracking σελίδα του  να βλέπουμε real time τα δρομολόγια των πλοίων σε Αιγαίο, Ιόνιο και Αδριατική, τις ώρες άφιξης, το χρόνο καθυστέρησης εάν υπάρχει και μας παρέχει γενικές πληροφορίες για τα πλοία με τα οποία θέλουμε να ταξιδεύουμε.  

Σε λίγες μέρες αναμένεται  και η νέα προσθήκη στην εφαρμογή, με την οποία θα μπορούν οι χρήστες να βρίσκουν και να κλείνουν δρομολόγια με ανταπόκριση για τα πιο απόμερα και άγονα νησιά.

Εάν λοιπόν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε νησί το καλοκαίρι μπορείτε να ξεκινήσετε να κανονίζετε τις διακοπές σας μέσα από το Νisea. 

Γιατί πλέον, ο πιο εύκολος τρόπος για να πας στο νησί είναι να κατεβάσεις το Νisea, εδώ!