ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πανικός στο ίντερνετ: Όλες οι πληροφορίες μετά το «μαύρο» στο Fortnite – Φήμες για νέο παιχνίδι

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 14 Οκτωβρίου 2019, 19:18
Πανικός στο ίντερνετ: Όλες οι πληροφορίες μετά το «μαύρο» στο Fortnite – Φήμες για νέο παιχνίδι
Facebook Twitter Whatsapp

Τι συνέβη με το Fortnite

Πανικός επικράτησε την Κυριακή στο διαδίκτυο, καθώς έπεσε «μαύρο» σε ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά παιχνίδια το, Fortnite.

Οι κατασκευαστές του παιχνιδιού, με έναν «βίαιο» τρόπο αποφάσισαν να σηματοδοτήσουν το τέλος της 10ης σεζόν του παιχνιδιού, αφού κατέστρεψαν ολοκληρωτικά τον χάρτη του παιχνιδιού με την πτώση ενός αστεροειδούς.

Το Fortnite έχει επίσης διαγράψει όλα τα tweets του και απλά και έχει αφήσει να παίζει live stream μια μαύρη τρύπα στο Twitter. Η Epic Games στην οποία ανήκει το Fortnite επιβεβαίωσε πως «Το Τέλος» θα λάμβανε χώρα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Μάλιστα, οι παίκτες το χαρακτήρισαν «τέλος εποχής».

Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για ένα διαφημιστικό τρικ: Και αυτό γιατί η 11η σεζόν αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη. Μάλιστα, όπως διέρρευσε στο ίντερνετ θα πρόκειται για το «δεύτερο κεφάλαιο» του παιχνιδιού, το οποίο θα έχει έναν καινούργιο χάρτη.

Το παιχνίδι επιτρέπει μέχρι και σε 100 παίκτες να αγωνίζονται μόνοι τους ή ως μέρος ομάδας μέχρι να μείνει και να πέσει ο τελευταίος στο πεδίο της μάχης.

 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr