ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Aλλαγές στα iPhone ανακοινώνει η Apple - Τι αλλάζει με τα μηνύματα

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 21 Ιουνίου 2020, 20:49
Aλλαγές στα iPhone ανακοινώνει η Apple - Τι αλλάζει με τα μηνύματα
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ανακοινώσεις θα προχωρήσει τη Δευτέρα η Apple. Ποιες αλλαγές αναμένονται για τα iPhone και τους επεξεργαστές.

Μεγάλες ανακοινώσεις αναμένονται τη Δευτέρα από την Apple κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών (WWDC), το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία της αμερικανικής εταιρείας θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως, λόγω κορωνοϊού.

Σίγουρα το μεγάλο νέο της ημέρας θα πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση των iOS 14 και iPadOS 14, των ενημερώσεων λογισμικού δηλαδή για τα iPhone και τα iPad.

Ακύρωση αποστολής των μηνυμάτων

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, το iOS 14 θα φέρει νέες δυνατότητες στα iPhone, νέα διάταξη αρχικής οθόνης, τη δυνατότητα να κάνεις ακύρωση αποστολής των μηνυμάτων iMessage, τη δυνατότητα ορισμού εφαρμογών τρίτων όπως οι Χάρτες Google και το Spotify ως προεπιλογές και πολλά άλλα, σύμφωνα με αναφορές από το 9to5Mac, MacRumors και Bloomberg.

Intel... τέλος

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την πρωτοβουλία της ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει για πρώτη φορά τους δικούς της επεξεργαστές για υπολογιστές Mac, σηματοδοτώντας το διαζύγιό της από την Intel.

Ο τεχνολογικός γίγαντας αναμένεται να αρχίσει να πωλεί υπολογιστές Mac που λειτουργούν με τσι που έχει αναπτύξει η ίδια η Apple αντί της Intel, ήδη από το επόμενο έτος, σύμφωνα με το Bloomberg.

Το update του Apple Watch

Η Apple πιθανότατα θα αποκαλύψει την επόμενη σημαντική ενημέρωση λογισμικού για το Apple Watch, όπως συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια του WWDC. Η νέα ενημέρωση, που πιθανώς ονομάζεται watchOS 7, αναμένεται να φέρει δυνατότητες για νέες όψεις της αρχικής οθόνης του ρολογιού, τη δυνατότητα κοινής χρήσης των προσαρμοσμένων αυτών αρχικών οθονών με άλλους κατόχους Apple Watch και τη δυνατότητα γονικού ελέγχου, σύμφωνα με το 9to5Mac.

Ενδεχομένως η Apple θα παρουσιάσει και μια εφαρμογή καταγραφής ύπνου για το Apple Watch, καθώς το Bloomberg ανέφερε προηγουμένως ότι η εταιρεία είχε εργαστεί πάνω σε μια τέτοια τεχνολογία.