current views are: 7

17 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:15

Η LG Electronics στήριξε την ΕΛΕΠΑΠ στον εορτασμό για τα 80 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς

Ένα ξεχωριστό party γενεθλίων για καλό σκοπό, με κορυφαία εμπειρία θέασης OLED από την LG

Δημοσίευση 05:15’

Ένα ξεχωριστό party γενεθλίων για καλό σκοπό, με κορυφαία εμπειρία θέασης OLED από την LG

Η LG Electronics (LG) στήριξε την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) στη βραδιά για τον εορτασμό των 80 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς στο γνωστό ‘Ecali club’, σε ένα κάλεσμα για καλό σκοπό. Η μοναδική βραδιά για τα 80α γενέθλια της ΕΛΕΠΑΠ, ήταν αφιερωμένη στο έργο της, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν καλή μουσική αλλά και κορυφαία ποιότητα εικόνας και design από την εντυπωσιακή LG OLED TV 77 ιντσών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανε live εμφάνιση/έδωσε συναυλία η κα Άννα Βίσση, ανεβάζοντας τον παλμό και το κέφι του κοινού. Η κορυφαία ελληνίδα καλλιτέχνιδα, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, εξέφρασε το θαυμασμό της για το σημαντικό έργο ζωής που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ και δήλωσε ότι θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι της, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις της, το δύσκολο καθημερινό αγώνα της, για περισσότερα «Βήματα Ζωής», για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία. Η εκπρόσωπος της ΕΛΕΠΑΠ, ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους συνεργάτες για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα, που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρία από το 1937.

Οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία επιπλέον να παρακολουθήσουν το επετειακό video για τα 80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ από την LG 4Κ OLED 77 ιντσών, η οποία είναι ιδανική για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής 4Κ ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο. Η βραβευμένη, με ‘2016 CES Best of Innovations’, κυρτή LG 4Κ OLED 77 ιντσών αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.


σχετικα αρθρα