ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Steve Ballmer: «Η Μicrosoft ξαναδημιουργείται»

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2011, 18:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Steve Ballmer: «Η Μicrosoft ξαναδημιουργείται»
Facebook Twitter Whatsapp

Η ομιλία του Steve Ballmer στη σύνοδο BUILD της Microsoft ήταν αν μη τι άλλο ενδεικτική των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας. Όπως φαίνεται, η Microsoft οδεύει προς μια περίοδο μεγάλων αλλαγών, με επανασχεδιασμό της συνολικής στρατηγικής της.

Η ομιλία του Steve Ballmer στη σύνοδο BUILD της Microsoft ήταν αν μη τι άλλο ενδεικτική των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας. Όπως φαίνεται, η Microsoft οδεύει προς μια περίοδο μεγάλων αλλαγών, με επανασχεδιασμό της συνολικής στρατηγικής της. Ο Ballmer ξεκίνησε με μια αναφορά στις διαφορές ανάμεσα στα Windows 7 και τα Windows 8, εστιάζοντας στις αλλαγές που φέρνει το Metro design με τα tiles. Ο CEO της εταιρείας χρησιμοποίησε αυτό το παράδειγμα για να δώσει μια γεύση των αλλαγών που έρχονται σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Οι τομείς που θα επηρεαστούν από το σαρωτικό κύμα αλλαγών είναι τα Windows, τα Phone, το Xbox, το Azure, το Office, το Bing και τα Dynamics - με άλλα λόγια, όλη η Microsoft. Θέλοντας, μάλιστα, να τονίσει τη βαρύτητα του θέματος, ο Ballmer δε δίστασε να πει ότι "η Microsoft ξαναδημιουργείται".

Απ' ό,τι φαίνεται, το cloud θα είναι ο βασικός πυλώνας στη νέα στρατηγική της Microsoft. Το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι θα το δούμε στο μέλλον, καθώς είναι πρακτικά αδύνατο να γίνουν τόσο μεγάλες αλλαγές από τη μία μέρα στην άλλη.

 

 

Πηγή: inews.gr

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr