Breaking News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία

current views are: 4

4 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση08:05

Κερδίστε 7 διπλές προσκλήσεις για το «BAM – BAM!»

Oι επτά πρώτοι που θα στείλουν τις λέξεις “Προσκλήσεις ΒΑΜ-ΒΑΜ” και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο info@newpost.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ.

Δημοσίευση 08:05’
αρθρο-newpost

Oι επτά πρώτοι που θα στείλουν τις λέξεις “Προσκλήσεις ΒΑΜ-ΒΑΜ” και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο info@newpost.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ.

Oι επτά πρώτοι που θα στείλουν τις λέξεις “Προσκλήσεις ΒΑΜ-ΒΑΜ” και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο info@newpost.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ.

Επιτέλους, μια ευκαιρία για γέλιο, αυθόρμητο και ανακουφιστικό, που θα θωρακίσει το μυαλό μας από το διαρκές σφυροκόπημα  των δελτίων ειδήσεων. Η απίθανη κωμωδία των Ray Cooney και John Chapman «Move over Mrs Markham» ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο, δέκα χρόνια μετά από το τελευταίο αθηναϊκό ανέβασμά του, με τίτλο «BAM – BAM!» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Για εσάς που δεν συγκρατείτε τους ξενόγλωσσους τίτλους και δικαίως μπερδευτήκατε, μια σύντομη περιγραφή της υπόθεσης:

Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα παντρεμένο ζευγάρι με κατοικία στην Σταμάτα. Ο κύριος και η κυρία ετοιμάζονται για μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους∙ θα παραστούν στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων. Κατά την απουσία τους το σπίτι θα μείνει –υποθέτουμε- άδειο. Όμως την έξοδο του ζεύγους περιμένουν με αγωνία τουλάχιστον έξι άτομα. Πρόκειται για τρία παράνομα ζευγάρια που σχετίζονται με το ζεύγος των ιδιοκτητών, τα οποία ελπίζουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον έρωτά τους.

Δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για τους θεατές, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Ένα από τα γράμματα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι συνωμότες έχει πέσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σύζυγός του τον απατάει. Ο κατά φαντασίαν απατημένος θα καταστρώσει το δικό του σχέδιο για να πιάσει τους μοιχούς επ’ αυτοφώρω. Το αποτέλεσμα θα είναι μια σειρά από ξεκαρδιστικά επεισόδια που θα ξετυλιχθούν στο τριώροφο σπίτι της Σταμάτας.

Ο καταιγιστικός ρυθμός, οι διαρκείς ανατροπές, οι αναπόφευκτες παρεξηγήσεις και το «ευτυχισμένο» τέλος δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό του έργου ως μία από τις πιο επιτυχημένες φάρσες της μεταπολεμικής ευρωπαϊκής θεατρικής παραγωγής.

Το έργο που έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα με τίτλο «Στο Τσακ» (1991-1993) και «Μύγα Τσε-Τσε» (2005) έχει προσαρμοστεί, όπως αντιλαμβάνεστε από την περίληψη της υπόθεσης, στα ελληνικά δεδομένα και υπηρετείται από έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών.

Η ταυτότητα της παράστασης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου

Απόδοση: Στέλιος Παπαδόπουλος- Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Ενδυματολογική επιμέλεια: Γιώργος Βάλαρης

Γυναικεία κουστούμια : www.parisvaltadoros.com

Ανδρικά κουστούμια: www.benetomaretti.com

Μουσική επιμέλεια:  Νίκος Ραμός

Βοηθός σκηνοθέτη: Βασίλης Κουλακιώτης

Παραγωγή: Πολυχώρος Χυτήριο – Σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς

Προβολή – Επικοινωνία: BrainCo

Πρωταγωνιστούν: Γαλανοπούλου Άβα, Αγγέλου Αργύρης, Ανδρούτσου Θωμαΐς, Βογιατζάκη Σοφία, Δημητρόγλου Κατερίνα, Κλούβα Χρύσα, Κούκουρας Βασίλης, Κρόμπας Αντώνης και ο Αναδιώτης Νίκος σε πρώτη θεατρική εμφάνιση

  • Το «ΒΑΜ – ΒΑΜ» παίζεται από την Παρασκευή 19 Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Χυτήριο (αυλή), Ιερά Οδός 44 (δίπλα στο μετρό Κεραμεικός), Αθήνα,  ώρες ταμείου καθημερινά 5.00 μ.μ. με 9.00 μ.μ., τηλ. επικοινωνίας 2103412313, http://www.chytirio.gr. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις  9.15 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: 16€ κανονικό, 12€ φοιτητικό και ανέργων, 9€ μέσω της προπώλησης για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Προπώληση μέσω www.viva.gr.