ΘΕΑΤΡΟ

«Φέτα για τη βασίλισσα» για δύο ακόμα παραστάσεις

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2015, 15:25 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2015, 19:09
 «Φέτα για τη βασίλισσα» για δύο ακόμα παραστάσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Το stand-up comedy show της Κατερίνας Βρανά επιστρέφει για δύο μόνο βραδιές στη σκηνή του Θεάτρου 104 μετά από μια «μεγαλειώδη» πορεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Εδιμβούργο, Σλοβακία, Κροατία και Αυστραλία.

Το stand-up comedy show της Κατερίνας Βρανά επιστρέφει για δύο μόνο βραδιές στη σκηνή του Θεάτρου 104 μετά από μια «μεγαλειώδη» πορεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Εδιμβούργο, Σλοβακία, Κροατία και Αυστραλία.

Το επίμαχο θέμα του «τι τυρί μπορεί κανείς να προσφέρει στη βασίλισσα;» στην τυχαία περίπτωση που εκείνη θα βρεθεί προσκεκλημένη στο σπίτι του, απασχόλησε επί περισσότερες από 120 παραστάσεις το κοινό του Θεάτρου 104 στο Γκάζι. Την ερώτηση –και την απάντηση- απηύθυνε η Κατερίνα Βρανά, η ελληνίδα κωμικός που το CNN συγκαταλέγει ανάμεσα στις «Γυναίκες κωμικούς που πρέπει να δείτε», μια λίστα με τις πιο σημαντικές γυναίκες κωμικούς διεθνώς, η οποία από τον Οκτώβριο του 2014 διευθύνει το Gazi Comedy Club το μοναδικό μόνιμο comedy club στην Αθήνα.

Φυσικά η παράσταση «Φέτα για τη βασίλισσα» δεν περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τους σωστούς τρόπους στο τραπέζι, παρουσία επιφανών καλεσμένων. Σκοπός της δημιουργού είναι να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, όπως ο καιρός, η διεθνής κουζίνα, η γοητεία των πολιτιστικών κλισέ, η σωστή χρήση της τουαλέτας και οι αντιδράσεις του κατσαρού μαλλιού σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας.

Και το καταφέρνει. Διότι πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την ζέση με την οποία το βρετανικό κοινό αγκάλιασε την αγγλόφωνη βερσιόν του show «Feta with the Queen» που έγινε sold-out σε Λονδίνο, Μπράιτον και Εδιμβούργο το 2013;

Όμως τώρα η Κατερίνα Βρανά είναι έτοιμη να ανοίξει πανιά για άλλες παραστάσεις και άλλες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό –δύο μόνο παραστάσεις απομένουν πριν το επιτυχημένο  «Φέτα για τη βασίλισσα» κατεβάσει αυλαία. Γι’ αυτό και όλοι εκείνοι που δεν πρόλαβαν το δουν αλλά και εκείνοι που θέλουν να επαναλάβουν την εμπειρία, ας σπεύσουν όσο είναι ακόμα καιρός (Σάββατο 3 & Κυριακή 4/10).

«Φέτα για τη βασίλισσα», Θέατρο 104, Ε υμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (Στάση Μετρό Κεραμικός), Σάββατο 3 & Κυριακή 4/10. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων-κρατήσεις θέσεων  στα τηλέφωνα 210 3455020, 6940290312 και στο www.viva.gr/tickets/theatre/feta-me-tin-vasilissa/. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.katerinavrana.com και www.104.gr .