ΘΕΑΤΡΟ

Προφταίνετε να πάρετε μέρος στις «Ανοιχτές Πρόβες» με τον Κώστα Αρζόγλου

Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου 2015, 18:01 / Ανανεώθηκε 30 Δεκεμβρίου 2015, 16:51
 Προφταίνετε να πάρετε μέρος στις «Ανοιχτές Πρόβες» με τον Κώστα Αρζόγλου
Facebook Twitter Whatsapp

Έως τις 2 Ιανουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο που οργανώνει ο ηθοποιός στον νέο πολυχώρο Underground στο κέντρο της Αθήνας.

Έως τις 2 Ιανουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο που οργανώνει ο ηθοποιός στον νέο πολυχώρο Underground στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες νέους χώρους πολιτισμού που ξεφύτρωσαν στην πρωτεύουσα τον τελευταίο καιρό. Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κοραή, δίπλα στον ιστορικό κινηματογράφο Άστυ, ο Κώστας Αρζόγλου και η Βάνα Πεφάνη έστησαν τον δικό τους χώρο, το Underground, με σαφή –θεατρικό- προσανατολισμό.

Τα άμεσα σχέδια των δύο καλλιτεχνών είναι πολλά και θα τα δούμε αναλυτικά αμέσως μετά από την πρωτοχρονιά όταν ο πολυχώρος θα ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του στο κοινό.  Μέχρι τότε, αρκεστείτε στην εξής ενδιαφέρουσα πληροφορία:

Παράλληλα με τις θεατρικές παραστάσεις το Underground θα φιλοξενεί μόνιμα πλέον θεατρικά σεμινάρια με τη μορφή ανοιχτής θεατρικής πρόβας και με διαφορετικό θέμα κάθε φορά. Τα σεμινάρια που θα είναι ανοιχτά στο κοινό θα καταλήγουν σε παράσταση η οποία θα δίνεται επί ένα μήνα τουλάχιστον στο θέατρο του πολυχώρου. Τα κέρδη από την παράσταση θα μοιράζονται στους συμμετέχοντες.

Η πρώτη σειρά μαθημάτων του κύκλου «Ανοιχτές Πρόβες» θα έχει τίτλο «Τώρα μιλάει η Ιοκάστη» και θα εστιάζει στον μύθο του Οιδίποδα μέσα από τα μάτια της μητέρας-συζύγου του μυθικού βασιλιά της Θήβας.

Οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί στα πρώτα τους βήματα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο σεμινάριο -τρεις φορές τη βδομάδα, 5 μέχρι 8μ.μ., επί 3 μήνες, από τις 4 Ιανουαρίου- δηλώνοντας συμμετοχή έως τις 2 Ιανουαρίου.

«Ανοιχτές πρόβες» με τον Κώστα Αρζόγλου στο Πολυχώρο Underground, Πλατεία Κοραή 4, Αθήνα (είσοδος από τον κινηματογράφο ΑΣΤΥ), τηλ. 213 0370342, 6906963355.  Ώρες και ημέρες μαθημάτων-προβών: Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή: 17:00 – 20:00. Κόστος μαθημάτων: 36 ώρες το μήνα / 8 ευρώ τη φορά ή 100 ευρώ το μήνα (η πρώτη συνάντηση είναι δωρεάν). Ακολουθείστε τους στο https://www.facebook.com/UndergroundKoraiTessera/?fref=ts

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr