current views are: 11

15 Απριλίου 2016
Δημοσίευση14:24

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το «Αμήν»

Προλάβετε να δείτε μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές κωμωδίες της χρονιάς η οποία κατεβάζει ρολά την Τρίτη 19/4

Δημοσίευση 14:24’

Προλάβετε να δείτε μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές κωμωδίες της χρονιάς η οποία κατεβάζει ρολά την Τρίτη 19/4

Προλάβετε να δείτε μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές κωνωδίες της χρονιάς η οποία κατεβάζει ρολά την Τρίτη 19/4

Στείλτε τώρα μήνυμα με το ονοματεπώνυμό σας και τις λέξεις «προσκλήσεις-Αμήν» στη διεύθυνση [email protected] Οι πέντε πρώτοι θα κερδίσετε από μία διπλά πρόσκληση για την παράσταση της Δευτέρας 18 Απριλίου στις 21:15. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μέιλ.

Δύο ιερείς, τελευταίοι εναπομείναντες υπερασπιστές μιας εκκλησίας χαμένης κάπου στο χωροχρόνο, αποζητούν την αγιοσύνη και τη σωτηρία τους μέσα από την παραφροσύνη και το… μαρτύριο. Ο υπερδογματικός μισότρελος Πάτερ Ευλόγιος (κατά κόσμον Ερμόλαος Ματθαίου) καταδιώκεται από υστερικά τραγελαφικές παραισθήσεις (ή…. θεία οράματα, αν ρωτήσετε τον ίδιο), τρέμει τον θάνατο, κατεβάζει τα ψυχοφάρμακα σαν καραμέλες και πιστεύει ότι η αγιοσύνη τον περιμένει στο τέλος της «μαρτυρικής» του ζωής. Δίπλα του ο Αδελφός Τριαντάφυλλος (κατά κόσμον Ερνέστος Βουτσίνος) αν και «σακατεμένος» από γεννησιμιού του, υπηρετεί πιστά τον ιερέα του, αναζητά κι αυτός το νόημα της μαρτυρικής ζωής του, αλλά αγαπάει απλόχερα κάθε πλάσμα που περπατά στη γη.

Πλησιάζοντας στο τέλος του έργου, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία της Αλκυόνης Βαλσάρη που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της Εκκλησίας ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού στον πολυχώρο Vault. Όσοι πιστοί –και κυρίως άπιστοι- προσέλθετε. Γέλιο εγγυημένη, μέχρι τελικής πτώσεως. 

Η ταυτότητα της παράστασης:

Κείμενο: Αλκυόνη Βαλσάρη
Σκηνοθεσία / φωτισμοί: Δημήτρης Κομνηνός
Σκηνικός χώρος / κοστούμια: Γιώργος Λυντζέρης
Μουσική: Ανδρέας Τρούσσας, Γεωργία Σαλαμπάση
Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ
Illustrator: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Δημητριάδη

Παίζουν: Ερμόλαος Ματθαίου, Ερνέστος Βουτσίνος

«Αμήν», Πολυχώρος Vault,  Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15, έως 24 Απριλίου. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (viva.gr), 8 ευρώ (μειωμένο). Τηλέφωνα επικοινωνίας για τηλεφωνικές κρατήσεις  (11:00 – 14:00 και 17:00 -21:00) 13 0356472 /  6949534889 .