current views are: 20

21 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:51

Σπουδάστε ηθοποιός δωρεάν

Το New York Acting Studio προσφέρει μια υποτροφία πλήρους φοίτησης τριετούς διάρκειας και δύο θέσεις σπουδών με έκπτωση 30%

Δημοσίευση 12:51’

Το New York Acting Studio προσφέρει μια υποτροφία πλήρους φοίτησης τριετούς διάρκειας και δύο θέσεις σπουδών με έκπτωση 30%

Το New York Acting Studio προσφέρει μια υποτροφία πλήρους φοίτησης τριετούς διάρκειας και δύο θέσεις σπουδών με έκπτωση 30%

To New York Acting Studio έχει συμπληρώσει ήδη έξι χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και πολλοί σπουδαστές του διακρίνονται στον επαγγελματικό στίβο. Με «επικαιροποιημένο» πρόγραμμα σπουδών που δίνει έμφαση στην διαίσθηση, στον αυθορμητισμό, στην συναισθηματική ειλικρίνεια, στην φαντασία και στην ανάληψη ρίσκων, η σχολή επιδιώκει να διαμορφώσει ολοκληρωμένους performing artists εφοδιασμένους με όλα τα δυνατά μέσα έκφρασης, ικανούς να ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της τέχνης τους.

Φέτος, το New York Acting Studio στέκεται στο πλευρό των επίδοξων νέων καλλιτεχνών προσφέροντας μια υποτροφία πλήρους φοίτησης τριετούς διάρκειας σε έναν υποψήφιο ηθοποιό μετά από ακρόαση. Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν ο διευθυντής  της σχολής Νίκος Κατής και οι Wendy Gibbins, Κωνσταντίνος Παγιάτης, Κορίνα Κοσκινά, Βίκυ Παναγιωτάκη και Σπύρος Κουβαράς.

Οι δύο επιλαχόντες του «διαγωνισμού» θα έχουν τη δυνατότητα μερικής υποτροφίας 30% στα δίδακτρά τους για μια ολόκληρη χρονιά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο newyorkactingstudio@gmail.com γράφοντας το όνομα και το τηλέφωνό τους. Η γραμματεία της σχολής θα επικοινωνήσει μαζί τους για τη μέρα και την ώρα της ακρόασης από τις 15 Σεπτέμβρη έως 9 Οκτώβρη.  

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε έναν μονόλογο και σε  ένα τραγούδι της επιλογής τους.

Τα μαθήματα της σχολής:

MUSICAL THEATRE PERFORMANCE (Δίπλωμα 1ετές και 3ετές)

Dance: Μπαλέτο, Jazz, Σύγχρονο, Χορογραφίες, Street hip-hop, κλακέτες

Vocal: Φωνητική, Τραγούδι, Χορωδία, Ορθοφωνία, Σολφέζ, Θεωρία μουσικής

Musical: Performance, Ρεπερτόριο, Ιστορία μουσικού θεάτρου

Acting: Ανάλυση κειμένου/χαρακτήρων, Υποκριτική στο τραγούδι, Σκηνική παρουσία

DRAMATIC ARTS THEATRE & FILM (Δίπλωμα 1ετές και 3ετές)

Υποκριτική, Κίνηση, Χορός, Φωνητική, Ορθοφωνία, Σωματικό Θέατρο, Μάσκες, Alexander Technique, Yoga, Ανάλυση κειμένου/χαρακτήρων, Σκηνική παρουσία, Τεχνικές για οντισιόν, Παρουσιάσεις, Παραστάσεις στο τέλος του χρόνου

DANCE – MOVEMENT – BODY

The essence of dance is the expression of man – the landscape of the soul. Dance like there’s nobody watching!

Μπαλέτο, Σύγχρονο, Musical Jazz, Cont Jazz, Χορογραφίες, Κλακέτες

Hip-hop, Αφρικάνικος, Butoh, Κίνηση για ηθοποιούς

Alexander Technique, Yoga, Pilates, Stretching ενδυνάμωση

VOCAL STUDIES (ομαδικά και ιδιαίτερα)

The human voice is the organ of the soul and the most beautiful instrument of all. At NYAS you will discover your true individual voice. Start using it!

Φωνητική, Tραγούδι, Ορθοφωνία, Σολφέζ, Θεωρία μουσικής, Χορωδία

 FILM and TV ACTING – ON CAMERA (Δίπλωμα 1ετές)

The ART of ACTING is NOT Acting

Για όσους πραγματικά θέλουν να γνωρίσουν & να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες της τέχνης του Acting on Camera.

*Το NYAS σας δίνει την δυνατότητα να υπάρξετε μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όχι μόνο μέσα από τα ήδη διαμορφωμένα προγράμματά του, αλλά και επιλέγοντας μεμονωμένα μαθήματα, διαμορφώνοντας ένα δικό σας προσωπικό ευέλικτο πρόγραμμα.

ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (απογευματινά & σαββατοκύριακα)

Τα εφηβικά τμήματα προσφέρουν γερές βάσεις σε κάθε σπουδαστή για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών στο μέλλον. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει Musical Performance, Theatre & Film acting, Vocal Studies, Dance Movement Body.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΜΙΜΙΚΗΣ – ΜΑΣΚΑΣ

Με αφετηρία τις τεχνικές και θεωρητικές προσεγγίσεις των Grotowski, Meyerhold, Decroux, η συγκεκριμένη μέθοδος εξωτερικευμένη μέσω της σωματικής ερμηνείας και της δημιουργικότητας του καθένα, θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες στην κινησιολογική σύνθεση και στην σκηνική performance.

Σπύρος Κουβαράς | Compagnie Synthesis 748 – Paris

THEATRE & FILM ACTING CLASSES IN ENGLISH

For performers who want to go to work abroad or want to do English-speaking theatre/film in Greece.

Scene study – Techniques – Text/Character analysis – Voice – Movement

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ & MUSICAL THEATRE ΣΧΟΛΕΣ

For acceptance to universities and performing arts academies (UK & USA)

Students of NYAS have been accepted to the most respected and famous performing arts schools.Coaching for auditions for theatre & film in foreign productions

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ (musical, θέατρο & κινηματογράφος)

Επιλέγοντας και δουλεύοντας πάνω σε μονολόγους και τραγούδια που αντιπροσωπεύουν εσάς. Συμβουλές για το βιογραφικό και τις φωτογραφίες σας. Τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει ένα σκηνοθέτη να σας επιλέξει για το ρόλο.

Τμήματα: Πρωϊνά, Απογευματινά & Σαββατοκύριακο

New York Acting Studio, Professional Performing Arts, Μιαούλη 11, 3ος όρ., Ψυρρή (30 μ. από μετρό Μοναστηράκι), τηλ. 2103211445 κιν. 6977906166. Οι εγγραφές για το έτος 2016-17 ξεκίνησαν.


σχετικα αρθρα