ΘΕΑΤΡΟ

Ο Καραγκιόζης σούπερ ήρωας

Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου 2017, 12:01 / Ανανεώθηκε 6 Φεβρουαρίου 2017, 11:52
Ο Καραγκιόζης σούπερ ήρωας
Facebook Twitter Whatsapp

Ο γνωστός ήρωας του θεάτρου σκιών αλλάζει ρούχα και μεταμορφώνεται σε πανίσχυρο… Karman

Ο γνωστός ήρωας του θεάτρου σκιών αλλάζει ρούχα και μεταμορφώνεται σε πανίσχυρο… Karman

Ένας βετεράνος καραγκιοζοπαίχτης, ο Τάσος Κώνστας, και ένας  ανήσυχος εικαστικός, ο Παντελής Μάκκας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εμφυσήσουν νέα πνοή στον πιο αγαπημένο χαρακτήρα του παραδοσιακού θεάτρου σκιών, τον γνωστό μας Καραγκιόζη. Το αποτέλεσμα είναι ένας νέος «υβριδικός» ήρωας, ο Karman που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του Καραγκιόζη με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις των σούπερ ηρώων.

Συνδυάζοντας τα μέσα του παραδοσιακού θεάτρου σκιών με τη video art, οι δύο καλλιτέχνες μας προσκαλούν σε σούπερ γλέντια με τον Karman και την παρέα του, την Agly woman, τα Kol Boys, τον Big George, τον Nose κ.ά. στον… Milk Planet, τον Nose Planet, στον Dark Planet και φυσικά στον… Paraga planet!

Συντελεστές:

Σύλληψη, σενάριο, ερμηνεία: Τάσος Κώνστας
Εικαστική επιμέλεια, βίντεο: Παντελής Μάκκας
Παραγωγή: «Φιγούρες & Κούκλες», 2016-17

Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά από 5 ετών.

Karman, Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, Ν.Κόσμος. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 15:15  για το κοινό. Για σχολεία οργανώνονται καθημερινά παραστάσεις κατόπιν συνεννόησης.Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.pktheater.gr,  Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Media Markt, Seven Spots, Reload, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία. Για σχολεία και ομαδικές κρατήσεις:  τηλ.  210 3227507

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.KARMANSHOW.com