ΘΕΑΤΡΟ

Τελευταίες παραστάσεις για «Τέφρα και σκιά»

Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου 2016, 15:41 / Ανανεώθηκε 22 Ιανουαρίου 2016, 15:41
Τελευταίες παραστάσεις για «Τέφρα και σκιά»
Facebook Twitter Whatsapp

Το έργο του Πίντερ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά με τον Χρήστο Λούλη και την Εύη Σαουλίδου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Ροές.

Το έργο του Πίντερ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά με τον Χρήστο Λούλη και την Εύη Σαουλίδου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Ροές.

Μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής χειμερινής σεζόν, το «Τέφρα και Σκιά» (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο) διανύει τις τελευταίες ημέρες της στη σκηνή του θεάτρου Ροές. Αξιοποιώντας ένα από τα λιγότερα γνωστά έργα της ύστερης περιόδου του Χάρολντ Πίντερ ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς έστησε ένα θεατρικό μπρα ντε φερ ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, ανάμεσα στις δυνάμεις της βίας και της παθητικότητας, ανάμεσα στο θολό παρόν και στο σκοτεινό παρελθόν.

Ο σκηνοθέτης επέλεξε να διαβάσει το έργο ως μία συμφωνία σιωπών –εκείνα που αποσιωπούνται είναι πιο σημαντικά από εκείνα που λέγονται- και την ίδια γραμμή κράτησαν οι δύο πρωταγωνιστές, ο Χρήστος Λούλης και η Εύη Σαουλίδου που υποδύθηκαν τους ρόλους τους με βρετανικό φλέγμα και έμφαση στη μουσικότητα του κειμένου.

Εσείς που θέλετε να δείτε την παράσταση –και αξίζει να το κάνετε- έχετε περιθώριο λίγων ημερών –η παράσταση κατεβάζει ρολά οριστικά στις 9  Φεβρουαρίου και τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι λίγα.

Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Γκάζι, τηλ. 210 3474312, info@resrationetwork.gr. Ημέρες και ώρες παραστάσεων:Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, Τρίτη 26 Ιανουαρίου & Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου  21:00. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 14 ευρώ, Φοιτητικό - Ανέργων 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr