ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις σήμερα για «Το Παιχνίδι του Δολοφόνου»

Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου 2018, 14:01 / Ανανεώθηκε 21 Μαρτίου 2018, 12:42
Facebook Twitter Whatsapp

Οι 5 πρώτοι που θα στείλουν το ονοματεπώνυμό τους με την ένδειξη «Παιχνίδι» στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση τηςΤετάρτης 21 Μαρτίου στις 19:30 στο Θέατρο Ήβη. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ. 

 

 

 

Οι δύο δημιουργοί, στο πρώτο αστυνομικό έργο της καριέρας τους, κλείνουν το μάτι στην Άγκαθα Κρίστι και στον Γιάννη Μαρή

Απρίλιος 1959. Έπαυλη στην Κηφισιά. Ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός. Στη σκηνή εφτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Εφτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι. Άδηλα λόγια, ανατροπές και ένα θανάσιμο αίνιγμα που καλείται να λύσει ο αστυνόμος Στεφανίδης.

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας γράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο αποτίοντας φόρο τιμής στην «παγκόσμια» Άγκαθα Κρίστι και τον «δικό μας» Γιάννη Μαρή.

«Το παιχνίδι του Δολοφόνου», αποτελεί την εναρκτήρια παράσταση του θεάτρου Ήβη για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν πλέον τη διαχείριση του.

Ένα έργο σε ένα κλίμα φόβου, αγωνίας και παγιδευμένου ερωτισμού βυθισμένο στην ομίχλη του μυστηρίου ενός φόνου χωρίς ένοχο.

Ποιος είναι ο ένοχος; τι σημασία έχει ποιος είναι ο ένοχος;

Όλοι μπορούν να είναι ένοχοι, όλοι είμαστε εν δυνάμει ένοχοι, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι !

Η ταυτότητα της παράστασης:
Συγγραφή - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκορού
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Μαργαρίτα Δρούτσα

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Σύλβια Δελικούρα, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Δημήτρης Κυρατσούδης, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Ευαγγελία Συριοπούλου

Το παιχνίδι του Δολοφόνου, Θέατρο Ήβη, Σαρρή 27, Αθήνα, τηλ. 21 0321 5127. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19:30, Πέμπτη, Παρασκευή 21:15, Σάββατο 18:15 (απογευματινή) & 21:00 (βραδινή), Κυριακή 19:30, από 6 Οκτωβρίου. Τιμές εισιτηρίων: Από 10 έως 24 ευρώ∙ ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (τηλ. επικοινωνίας 210 3639343). Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr