current views are: 11

5 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:09

Μια Προδοσία που θα αγαπήσουμε ως την 1η Μαΐου

Το συνταρακτικό έργο του Χάρολντ Πίντερ με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Κατερίνα Παπαδάκη για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Μικρό Παλλάς 

Δημοσίευση 11:09’

Το συνταρακτικό έργο του Χάρολντ Πίντερ με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Κατερίνα Παπαδάκη για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Μικρό Παλλάς 

Με τον όρο προδοσία χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε αθέτηση υποχρεώσεων δεσμεύσεων ή υποσχέσεων μέσα σε μια σχέση. Είναι επίσης η εξαπάτηση ερωτικού συντρόφου, φίλου ή συγγενή, καθώς και η διάψευση προσδοκιών και ελπίδων των άλλων ή και του ίδιου του εαυτού.

Με τον όρο μνήμη χαρακτηρίζεται η διαδικασία του ανθρώπινου εγκεφάλου, να θυμάται τις γνώσεις τις εμπειρίες αλλά και τις εντυπώσεις που αποκομίζει στην διάρκεια της ζωής του.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και η Κατερίνα Παπαδάκη έρχονται αντιμέτωποι με μια πολλαπλή προδοσία σε ένα ταξίδι στον Χρόνο προς το Παρελθόν, με μοναδικό οδηγό τη Μνήμη στο κορυφαίο έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία».

Η ταυτότητα της παράστασης:
Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης
Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Σκηνικά: En Route Architects – Hannes Livers Gutberlet – Κατερίνα Κούρκουλα
Επιμέλεια Κοστουμιών: Άγις Παναγιώτου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας
Σχεδιασμός Ήχων-Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Δερμιτζάκη

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χρυσοστόμου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Κατερίνα Παπαδάκη

Προδοσία, Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (CityLink), Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα στις 20:00, Τρίτη στις 21:00, από 15 Ιανουαρίου. Τιμές εισιτηρίων: Από15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Ticket365.gr, τηλ. 211 1000365, Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία.