ΘΕΑΤΡΟ

Οι Λευκές μας Νύχτες στο Θέατρο Μπέλλος

Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου 2018, 14:01 / Ανανεώθηκε 30 Ιανουαρίου 2018, 13:15
Οι Λευκές μας Νύχτες στο Θέατρο Μπέλλος
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος σκηνοθετεί το έργο του Κώστα Παπαπέτρου, μια ιστορία έρωτα στα στενά της Πλάκας της δεκαετίας του ‘60

Ο Έρωτας δεν έχει εποχές και ηλικίες. Σε δροσίζει το καλοκαίρι, σε ζεσταίνει το χειμώνα. Ένας τέτοιος έρωτας άνθισε μια χειμωνιάτικη νύχτα στην Πλάκα του '60 και έμελλε να σφραγίσει και ν' αλλάξει τη ζωή δύο νέων στην τρυφερή τους ηλικία. Ένα παγκάκι τους ενώνει υπό τους ήχους των μπουάτ της εποχής του Νέου Κύματος.

Ο έρωτάς τους θυμίζει τους δύο ήρωες της ρομαντικής νουβέλας του Ντοστογιέφσκι. Είναι οι «Λευκές νύχτες» του ονειροπόλου Πάρη και της ταλαιπωρημένης και πληγωμένης Ελενίτσας που θα διώξουν μαζί όλα τα σύννεφα για ν' ακολουθήσουν τ' όνειρό τους. Η αγάπη νικά και πάλι, ζεσταίνοντας την κρύα χειμωνιάτικη νύχτα και τις καρδιές τους.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Κείμενο: Κώστας Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Χορογραφία – κινησιολογία: Φώτης Μεταξόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Παπάς, Υψιπύλη Σοφιά

Οι Λευκές μας Νύχτες, Θέατρο Μπέλλος, Κέκροπος 1, Πλάκα, τηλ. 210 3229889, [email protected] Ημέρες και ώρες παραστάσεων:  Τετάρτη στις 20:15, Σάββατο στις 18:15, από 31 Ιανουαρίου. Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)