TIPS & TRICKS

Το μυστικό για πιο πικάντικη μπεσαμέλ

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2018, 14:26 / Ανανεώθηκε 13 Νοεμβρίου 2018, 14:26
Το μυστικό για πιο πικάντικη μπεσαμέλ
Facebook Twitter Whatsapp

Ποιο υλικό μπορείτε να προσθέσετε για να της δώσετε ένταση. 

Αν η σάλτσα μπεσαμέλ που ετοιμάζετε σας φαίνεται αρκετά απαλή και μάλλον «παιδική» για τη συνταγή και τους ...ουρανίσκους που προορίζεται, μπορείτε να κάνετε τη γεύση της πιο ξεχωριστή, προσθέτοντάς της 1 με 1½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη και ανακατεύοντας καλά. Θα της δώσετε, έτσι, μια ιδιαίτερη, γευστική ένταση, που θα αρέσει σε όλους. 

Για πιο πλούσια γεύση. Η κλασική συνταγή της μπεσαμέλ απαιτεί μόνο καλό βούτυρο, αλεύρι, φρέσκο γάλα και καρυκεύματα (ιδιαίτερα ταιριαστό το μοσχοκάρυδο). Ανάλογα με τη χρήση της μπορείτε, αν θέλετε, να την εμπλουτίσετε κι άλλο προσθέτοντας τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας, αφού κρυώσει το βασικό μείγμα. 

Πώς έφτιαχναν την μπεσαμέλ η Χρύσα Παραδείση αλλά και ο Νικόλαος Τσελεμεντές. Διαβάστε τη συνέχεια στο icookgreek.com

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr