current views are: 7

13 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:53

Μακεδονία σημαίνει συμφωνία

Κρεμάλες, γκιλοτίνες και εκτελεστικά αποσπάσματα για το Μακεδονικό

Δημοσίευση 09:53’

Κρεμάλες, γκιλοτίνες και εκτελεστικά αποσπάσματα για το Μακεδονικό

Θα επιμείνω σε δυο πράγματα που άκουσα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, πριν από κάτι μηνάκια:
Πρώτον η διακήρυξη των διοργανωτών ότι αν δεν γίνει δεκτή η απαίτησή τους να απορριφθεί σύνθετο όνομα με «Μακεδονία» μέσα, είναι έτοιμοι να επιβάλουν τη βούλησή τους «με κάθε τρόπο».
Δεύτερον η διαβεβαίωση του στατηγού Φράγκου ότι αν επιτραπεί σύνθετο όνομα με τον όρο «Μακεδονία», τότε «θα μας βρουν μπροστά τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Ως Έλλην πολίτης λοιπόν, που πληρώνω φόρους και ΕΝΦΙΑ, έχω την απορία να μάθω τι σημαίνουν ακριβώς αυτά τα «με κάθε τρόπο» και «θα μας βρουν μπροστά τους». Σημαίνουν άραγε γκιλοτίνες και κρεμάλες που βλέπω από χθες το βράδυ σωρηδόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Σημαίνουν αντάρτικο αγώνα, όπως ανακοίνωσαν κάποια πλάσματα ότι όπου να ‘ναι ξεκινάει. Σημαίνουν εκτελέσεις στου Γουδή, όπως προανήγγειλε ημερήσια εφημερίδα σε εμετικό πρωτοσέλιδο; Να μας πούνε ρε παιδιά να μάθουμε κι εμείς που δεν είμαστε πολεμοχαρείς και δεν μας περισσεύει το καουμποϊλίκι. Να ξέρουμε απέναντι σε τι θα σταθούμε και να προετοιμαστούμε για το πώς θα το αντιμετωπίσουμε.

Αν είναι δηλαδή να πάμε σε εμφύλιο, αν θα βγούνε τα τανκς, αν θα σκάσουν μύτη οι εύζωνοι, αν θα διώξουμε τους τουρίστες από τα ξερονήσια και θα τα γεμίσουμε πολιτικούς κρατούμενους τώρα πάνω στη σαιζόν που είναι τίγκα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και δεν βρίσκεις ούτε ράντσο στην ταράτσα, ούτε περιστερώνα για να μείνεις. Γιατί είναι κι αυτό. Τώρα που κονομάει ο Έλληνας, τώρα που κονομάει η Ελληνίδα, τώρα που έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην πορτοφόλα του αλλοδαπού, πώς τους ξεσηκώνεις να τα παρατήσουν όλα, να ντυθούν στο χακί, να φορτώσουν όπλα, παλάσκες, γιαταγάνια, καριοφίλια, πάλες, πιστόλες και να τρέχουνε στο Γράμμο και στο Βίτσι;

Αλλά μιας και μιλάω για εμφύλιο, μην ξεχάσω να αποδώσω τα εύσημα στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Το οποίο ΚΚΕ, με μια κωλοτούμπα που έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να ξεσπάσει σε χειροκρότημα, ξέχασε όλα όσα έλεγε και υποστήριζε για το Μακεδονικό και σφυρίζει πλέον το σκοπό της Νέας Δημοκρατίας. Πάει και η φιλία των λαών, πάει και το κίνημα ειρήνης, πάει και η συνεργασία στα Βαλκάνια, σημασία έχει να πέσει η κυβέρνηση, μπας και καταφέρουμε να ξεδοντιάσουμε τους Συριζαίους, για να ξαναστήσουμε το κίνημα στα πόδια του, να πάρουν φωτιά οι λαϊκοί αγώνες, να κατακτήσουμε τα χειμερινά ανάκτορα, να στήσουμε τον Τσάρο στο απόσπασμα. Κι ύστερα ξύπνησαν…

Στο μεταξύ ο κόσμος εξακολουθεί να γυρνάει γύρω από τον άξονά του και ο Παυλόπουλος δεν δείχνει διάθεση να γίνει Ματαρέλα. Όλο για Σύνταγμα και συνταγματικούς ρόλους μιλάει ο αφιλότιμος, αντί να μπιστολίσει τα κουμμούνια και να σκίσει χίλια κομμάτια τη συμφωνία. Άλλη μια απόδειξη ότι οι πολιτικοί μας έχουν αντικατασταθεί από ρομπότ κατασκευασμένα στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ σύμφωνα με τις οδηγίες του Τζορτζ Σόρος. Τζάμπα πήγε δηλαδή ο Προκόπης στο Ωνάσειο; Για να του ρυθμίσουν το σόφτγουεαρ πήγε και να του βάλουν καινούρια τσιπάκια!